Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Se scot la vânzare abonamentele pentru noua stagiune a Filarmonicii din Sibiu

Se scot la vânzare abonamentele pentru noua stagiune a Filarmonicii din Sibiu

Reprezentanții Filarmonicii Sibiu anunță punerea în vânzare, de mâine, 20 septembrie, a abonamentelor pentru noua stagiune. Acesta costa 500 de lei, iar pentru pensionari, elevi, studenți se aplică o reducere de 50%.

"În perioada 20-26 septembrie, Filarmonica de Stat Sibiu le oferă iubitorilor muzicii posibilitatea de a achiziționa pachete de bilete valabile pentru evenimentele din perioada octombrie - decembrie 2022", arată sursa citată.

Pachetul include acces la unsprezece concerte simfonice - din care un concert extraordinar - și două recitaluri camerale. Pe lângă avantajul de a avea locuri asigurate în sală, cumpărătorii vor beneficia de o reducere importantă din tariful pentru concertul extraordinar, de la 120 lei la doar 40 lei, respectiv 20 lei în cazul pensionarilor, elevilor sau studenților.

Pachetele de bilete se pot achiziționa începând de mâine, 20 septembrie, de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (de luni până joi, în intervalele orare 10.00 - 12.00 și 13.00 - 16.00). Prețul unui pachet este 500 lei, iar pentru pensionari, elevi, studenți se aplică o reducere de 50 %. Plățile se acceptă în numerar sau cu orice card bancar.

Noua stagiune a Filarmonicii sibiene va debuta pe 20 octombrie.

foto Filarmonica Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus