Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Incendiu la două case din Brateiu. Focul a izbucnit de la un coș de fum neprotejat corespunzător

Incendiu la două case din Brateiu. Focul a izbucnit de la un coș de fum neprotejat corespunzător

Un incendiu a izbucnit în localitatea Brateiu la acoperișul a două case de tip duplex. Pompierii militari intervin la fața locului. Din fericire nu au fost anunțate victime. Focul a izbucnit, cel mai probabil, de la un coș de fum neprotejat corespunzător. 

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în localitatea Brateiu cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit. 

Forțele operative sosite la locul intervenției au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul a două case de tip duplex. Incendiul izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat corespunzător a afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 180 mp. De asemenea au fost afectate în urma incendiului mansardele celor două locuințe, dar și bunurile din interior. 

Pompierii au fost sprijiniți și de membri SVSU Brateiu. 

Din fericire nu ai fost înregistrate victime. 

„Pe această cale atragem atenția cetățenilor că odată cu venirea sezonului rece, este important să acorde atenție sporită coșurilor de fum, să le curețe și să se asigure că sunt izolate corespunzător, întrucât acestea prezintă un risc crescut în producerea de incendii”, transmit reprezentanții ISU Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus