Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Accident mortal pe autostradă. „A intrat în coliziune violentă cu glisiera mediană"

Accident mortal pe autostradă. „A intrat în coliziune violentă cu glisiera mediană

Este al doilea accident mortal petrecut în ultimele 48 de ore pe autostrada A1 din județul Sibiu. De această dată, un șofer din București, în vârstă de 51 de ani, a intrat cu mașina în glisiera mediană. Bărbatul a fost găsit decedat de salvatorii care au intervenit.

Citește și Bărbatul rănit grav în accidentul de pe Autostradă a murit. Acesta a fost resuscitat, dar a suferit un nou stop cardiorespirator

Politistii BPA A1 Râmnicu Vâlcea - Deva intervin la un autoaccident produs pe A1, la km. 265+300, la baza viaductului dinainte de tunelul din zona Săcel.

"Din primele cercetari rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Deva - Sibiu, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bucuresti, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune violentă cu glisiera mediană," transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din păcate, conducatorul auto a decedat în urma impactului. El se afla singur în mașină.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Momentan, banda 2 a sensului Deva - Sibiu este restricționată, traficul desfășurându-se pe BU si B1.

 

foto principală ISU Sibiu/foto DRDP Brașov

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Dfgbfgh

Acum 1 an

de cand este autostrada Valcea - Deva? Sibiu este inexistent in ecuatie desi la Sibiu se termina deocamdata autostrada...
Raspunde

Dumitru Hulea

Acum 1 an

Băi "jurnaliștilor", în apropiere de viaductul Aciliu nu există tunel ! 

Raspunde

X

Acum 1 an

Culmea e ca prin Vâlcea nici nu va trece

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Pentru binele lumii oneste si civilizata din Europa autostrada a fost proiectata sa ocolească cartelul mafiei si corupției din Ramnicu Vâlcea.

Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Accidentul a fost la Sacel , nu la Aciliu! Iar autostrada Rm. Valcea- Deva nu exista si nu va exista vreodata!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus