Sâmbătă,
24.02.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Două intersecții importante din Sibiu intră în reparații. Primăria: șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil

Două intersecții importante din Sibiu intră în reparații. Primăria: șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil

Primăria Sibiu anunță că două intersecții din oraș vor intra în reparații, în perioada 22-27 septembrie. Este vorba despre intersecția străzii Banatului cu bulevardul Victoriei și sensul giratoriu de la intersecția străzilor Vasile Cârlova și Transilvaniei.

În noaptea zilei de joi, 22 septembrie se va freza asfaltul vechi în girația de la intersecția străzilor Cârlova și Transilvaniei. Aceeași operațiune, tot pe timpul nopții, se va efectua vineri, 23 septembrie în intersecția bulevardului Victoriei cu str. Banatului. Apoi în 26 și 27 septembrie se va turna un nou strat de asfalt în ambele zonele, după ora 20.00. 

Pentru execuția acestor lucrări nu este necesară închiderea traficului, dar vor fi instituite anumite restricții și devieri pe tronsoanele pe care se lucrează. Astfel, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil. 

Lucrările de reparații pe străzi vor continua apoi cu alte cinci străzi din zona Calea Dumbrăvii: Dimitrie Anghel, Aurel Vlaicu, Miron Costin, Mihail Sebastian și Ilarie Chendi, mai anunță sursa citată. 

foto ilustrativă depositphotos.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

ce facem cu str. N. Olahus, portiunea intre cele 2 giartorii e DEZASTRU!!!???
Raspunde

Corbul

Acum 1 an

Neapărat luni și marți. Că românașii nu pot muncii duminica că îi scuipă ăl sfânt cu potoape și molime. Să stea în loc un oraș întreg pentru Dorel și familia lui tradițională, sau pentru șeful lui Dorel care nu și-ar împărții din plăcinta clientelară oțâr de bani în plus cât să-l convingă pe Dorel să tragă asfaltul ăla în weekend.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus