Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Polițiștii cer ajutorul sibienilor pentru găsirea unei fete de 14 ani care a plecat de acasă

Polițiștii cer ajutorul sibienilor pentru găsirea unei fete de 14 ani care a plecat de acasă

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 17,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13,00, nepoata sa,   CAROLEA VETUȚA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Mediaș, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 55 de kg, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr negru, lung, fir drept, prins în coadă.

La momentul plecării, minora purta fustă lungă cu imprimeuri florale în culori roșu și alb, vestă albă și sandale de culoare auriu cu negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus