Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Skandenberg: Sportivii sibieni de la ACS Titanii din nou pe podium la ultimele două competiții

Skandenberg: Sportivii sibieni de la ACS Titanii din nou pe podium la ultimele două competiții

Două competiții de skandenberg au avut loc în ultimele două săptămâni la care au participat sportivii sibieni de la clubul Titanii. Aceștia au reușit să aducă în palmaresul clubului rezultate importante.

Citește și: „Sportivii sibieni care practică skandenberg, pe podium în Austria: „Am dat tot ce am putut”

Ultimele două weekend-uri au fost pline pentru Titani. În 10 septembrie șase sportivi, implicați în cinci meciuri de tip vendette au participat la concursul de skandenberg Brandomania. Acest tip de competiții sunt de fapt dueluri alcătuite din șase meciuri și cine obține rezultatul cel mai bun în patru din ele este câștigător.

Patru dintre aceste vendette au fost câștigate de membrii clubului Titani. Este vorba despre Mihai Trif, Hannes Schazer, Gabriel Nicoară și Beniamin Blajan.

După o săptămână, pe 18 septembrie, sportivii au participat la cea de-a doua ediție a Cupei Lupilor Sibiu. Au fost opt membri ai clubului, iar doi dintre ei au ajuns pe podium. La categoria grea +95kg, Gabriel Nicoară, a obținut locul 3 cu brațul stâng și Beniamin Blajan care s-a impus și a câștigat locul I cu ambele brațe. Ceilalți membri ai clubului au fost foarte aproape de podium.  

„Toate aceste rezultate sunt confirmări foarte importante pentru noi. Ceea ce reușim să facem ne demonstrează că suntem la nivelul la care speram să fim după munca depusă. Așa știm că suntem pe drumul cel bun și asta nu poate decât să ne bucure”, spune Beniamin Blajan.

Citește și: Chimist de meserie, campion la skandenberg în timpul liber: Un sibian a înființat un club sportiv, cu doi prieteni

Acum pentru majoritatea băieților urmează o pauză competițională. Beniamin însă, va continua să se antreneze pentru că, în momentul de față este singurul sportiv din Sibiu care s-a înscris la Campionatul Mondial de Skandenberg care va avea loc în a doua parte a lunii octombrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus