Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Incendiu la o mașină, la intersecția străzilor Milea și Paltinul. Autoturismul a fost distrus în totalitate

Incendiu la o mașină, la intersecția străzilor Milea și Paltinul. Autoturismul a fost distrus în totalitate

O mașină a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu petrecut duminică noaptea în jurul orei 00:30, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Pompierii sibieni au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism. Din păcate acesta a ars în totalitate, dar nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu defect sau neizolat corespunzător. 

foto Mircea Florian/ Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Carcotel

Acum 1 an

Iar va scriu studentii practicanti din valcea articolele? Nici macar un amarat de search pe google maps nu puteti da. Milea e bulevard si nu exista strada Paltinul ci strada Paltinului. Vai si-amar de el jurnalism, daca nici un titlu de articol elementar nu putem sa-l scriem corect / precis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus