Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Am votat împotriva majorării indemnizațiilor parlamentarilor!

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Am votat împotriva majorării indemnizațiilor parlamentarilor!

Deși mulți se îndoiau că voi vota împotriva majorării indemnizațiilor parlamentarilor, așa cum am promis acum patru zile, astăzi am făcut-o, astfel că deputații și senatorii nu vor avea salariile majorate!

Știu că cei care nu mă cunosc au fost sceptici în privința deciziei mele, pentru că puțini oameni care ar avea posibilitatea să decidă să-și mărească salariul nu ar face lucrul acesta. Și-ar fi mărit venitul, pe principiul “cine împarte parte își face”.

Consider că am fost trimis de sibieni în Parlament pentru a le apăra interesele, acest lucru însemnând să le mărim lor, în primul rând, salariile și pensiile.

Camera Deputaților este for decizional, așa că votul de astăzi anulează eroarea făcută în Senat. Mă bucur că toți colegii mei PSD din Camera Deputaților au fost de acord cu această decizie.

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Jenel

Acum 1 an

Mafiot băiețelul. El nu a votat ca senatorii hulpavi de la PSD și PNL. Dar ai votat mărirea salariilor la primari și consilieri și prin asta a dat măriri cu 25% pentru slugile de partid angajate la stat care stau pe banii din taxele și impozitele noastre, ai sibienilor la care invoci ca te-ai gândit. Te-ai gândit doar la buzunarul slugilor tale din primării, angajați pe pile să frece menta pe bani mulți, oameni incompetenți dar buni votanți ai mafioților. Ăștia ne fură pe față cu legea și pe deapsura ne mai și mint că se gândesc la noi și la salariile nostre. Marș mă mincinosule lângă Dragnea pe care-l pupai la ușa la DNA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus