Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Raluca Turcan: „La Camera Deputaților am decis că NU cresc salariile Parlamentarilor!”

Raluca Turcan: „La Camera Deputaților am decis că NU cresc salariile Parlamentarilor!”
La Camera Deputaților am decis că NU cresc salariile Parlamentarilor!
 
La Senat s-a greșit, s-a creat percepția că demnitarii sunt preocupați doar de salariile lor. Parlamentarii, Miniștrii trebuie scoși din majorări.
 
Bugetarii nu trebuie puși cap în cap cu angajații din privat. Salariul minim va crește, au început discuțiile tripartite, astfel încât salariile să poată sa fie plătite concomitent cu dezvoltarea investițiilor.
Autoritățile publice locale trebuie susținute, pentru că de la bază se dezvoltă comunitățile. Pentru buna gospodărire, pentru integritate și activitate în interesul comunității.
 
 
Normal este să crească salariile tuturor angajaților din România, atât celor din privat, cât și celor de la stat raportat la rata inflației.
 
Dacă vrem performanță într-o primărie - avem nevoie și de salarii decente. Fiecare angajat să primească un salariu în funcție de calificările și responsabilitățile pe care le are.
 
Sunt și funcționari în sectorul public care sunt afectați de inflație și pe care trebuie să-i sprijinim analizând exact categoriile salariale rămase în urmă din perspectiva salarizării.
 
În plus, este obligatoriu să modernizăm cele două mari legi: legea pensiilor și legea salarizării în sectorul bugetar
 
Raluca Turcan

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 878

Comentarii

2 comentarii

Cristian Sibian

Acum 1 an

AM DECIS!Eu si cu si mine,pedeleu si peneleu....De muuuuuuuuuulti ani,Romania saraca e ocupata de o armata de bugetari de 600,000 oameni.Nu zic,parte din ei sunt esentiali.Dar,350 de parlamentari,pe langa care stau minim 6 bagatori in seama cu lefuri nesimtite si drepturi asisderea intr-un palat de 1000 încăperi, dintre care 440 birouri, peste 30 săli și saloane, patru restaurante, trei biblioteci, două parcări subterane, o sală de concerte per langa holuri si 9 etaje subterane..Costuri?Da,ati ghicit ,noi le platim....Asa ca madam turcan,daca vreti economii incepeti cu voi...De ex,parlament unicameral,presedinte ales de parlament(costul alegerilor e enorm) si muuuuuuuulte altele...Si mutati-va din palatul acela nesimtit si apoi faceti muzeu acolo,inchis iarna..
Raspunde

Jenel

Acum 1 an

Și tu și Trif niște politicieni mincinoși același tupeu lipsit de onoare și bun-simț și același limbaj machivelic manipulator. Ne furați pe față cu legea în mână, îndatorați țara și viitorul copiilor noștri ca să va îmbogățiți voi și pupincuriștii voștri din primării. Sunteți ciuma care ne distruge viitorul picătură cu picătură cu fiecare furăciune pe care o faceți. Să vă ia primarii și incompetenții ce stau pe bani mulți din administrația lumânări la toți mincinoșii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus