Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Liber la selfie-uri și fotografii în Muzeul Brukenthal, dar, atenție, fără blitz: Trimiteți bucuria de a vă afla la Brukenthal și la Sibiu

Liber la selfie-uri și fotografii în Muzeul Brukenthal, dar, atenție, fără blitz: Trimiteți bucuria de a vă afla la Brukenthal și la Sibiu

Muzeul Național Brukenthal anunță că va permite vizitatorilor să facă fotografii gratuite în toate spațiile sale, dar fără blitz. Decizia aparține managerului interimar al instituției, Alexandru Chituță.

„Imortalizați prin fotografii și selfie vizita voastră în spatiile Muzeului Național Brukenthal. Bucurați-vă și trimiteți prietenilor voștri bucuria de a vă afla la Brukenthal și la Sibiu.

Noua decizie a managerului interimar și a echipei de conducere a Muzeului Național Brukenthal permite tuturor vizitatorilor fotografierea gratuită cu telefonul mobil, însă fără blitz. Enjoy!”, transmit reprezentanții muzeului.

Alexandru Chituță este manager interimar al Muzeului Național Brukenthal după ce Sabin Adrian Luca, fostul manager, și-a încheiat vechiul mandatul de manager și a depus un nou proiect managerial care a fost notat cu 9,28 și care urmează să fie reevaluat.

Citește și Pensionarii pot vizita gratuit Muzeul Național Brukenthal sâmbătă, de „Ziua Internaţională a Vârstnicilor”

Actualizare Alexandru Chituță, manager interimar la Brukenthal. Noul proiect de management al lui Sabin Luca va fi reevaluat

Sursă foto: Muzeul Național Brukenthal

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibianul

Acum 2 luni

Si pe cand ne lasa dnul manager interimar sa si plecam cu un tablou acasa? Decizii cam "curajoase"pentru un interimar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus