Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

O ciută atacată de câini a fost salvată de jandarmii din Hunedoara

O ciută atacată de câini a fost salvată de jandarmii din Hunedoara

O ciută care rămăsese blocată într-un tunel de cale ferată pe de Defileul Jiului a fost salvată de la moarte, sâmbătă, de către jandarmii de la Postul Montan Vulcan, care au fost sesizaţi că animalul este atacat de câini şi are nevoie de ajutor.

Pe imaginile surprinse de jandarmii montani se poate observa că animalul este slăbit, ciuta fiind găsită lângă o arcadă a tunelului ce comunică cu exteriorul.

"Intervenţia promptă a jandarmilor montani a dus la salvarea căprioarei, fiind îndepărtaţi câinii de aceasta. Ulterior, ea a fost eliberată în mediul său natural", a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să solicite sprijin atunci când se confruntă cu o situaţie de acest gen, astfel încât să poată fi luate măsurile necesare, iar animalele să nu sufere.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Mai degrabă au furat prada câinilor cata vreme o braconeaza ilegal.
Raspunde

Dora

Acum 1 an

Tot defileul este amenintat de santierele ilegale ale Hidroelectrica (cu cainii vagabonzi aciuati pe langa ele cu tot), nu doar ciutele: https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/opriti-distrugerea-defileului-jiului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus