Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

O ciută atacată de câini a fost salvată de jandarmii din Hunedoara

O ciută atacată de câini a fost salvată de jandarmii din Hunedoara

O ciută care rămăsese blocată într-un tunel de cale ferată pe de Defileul Jiului a fost salvată de la moarte, sâmbătă, de către jandarmii de la Postul Montan Vulcan, care au fost sesizaţi că animalul este atacat de câini şi are nevoie de ajutor.

Pe imaginile surprinse de jandarmii montani se poate observa că animalul este slăbit, ciuta fiind găsită lângă o arcadă a tunelului ce comunică cu exteriorul.

"Intervenţia promptă a jandarmilor montani a dus la salvarea căprioarei, fiind îndepărtaţi câinii de aceasta. Ulterior, ea a fost eliberată în mediul său natural", a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să solicite sprijin atunci când se confruntă cu o situaţie de acest gen, astfel încât să poată fi luate măsurile necesare, iar animalele să nu sufere.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Mai degrabă au furat prada câinilor cata vreme o braconeaza ilegal.
Raspunde

Dora

Acum 2 luni

Tot defileul este amenintat de santierele ilegale ale Hidroelectrica (cu cainii vagabonzi aciuati pe langa ele cu tot), nu doar ciutele: https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/opriti-distrugerea-defileului-jiului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus