Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Căprioară fotografiată în Muzeul Astra, la gospodăria de viticultor din Șeica Mică

Căprioară fotografiată în Muzeul Astra, la gospodăria de viticultor din Șeica Mică

Muzeul Astra a avut astăzi parte de o vizită mai specială. O căprioară din Pădurea Dumbrava a ajuns pe aleile muzeului în aer liber și a fost fotografiată de Flori Cherciu, muzeograf al Muzeului Astra.

„Biodiversitate, faună, multiculturalitate. Cum toate "trebuiau să poarte un nume", se numesc: Muzeul ASTRA. Astăzi, la gospodăria de viticultor din Șeica Mică, am avut în vizită o căprioară din Pădurea Dumbrava”, transmit reprezentanții Muzeului Astra pe pagina de facebook.

Citește și: Căprioare filmate în Cartierul Arhitecților. Locuitor: „A fost un moment interesant. M-am bucurat de frumusețea lor”

La finalul săptămânii trecute, două căprioare au fost filmate pe câmpul din spatele Cartierului Arhitecților.

„Dacă întâlnesc asemenea animale deosebite cum sunt căprioarele, oamenii ar trebui să le admire de la distanță, să nu se apropie de ele pentru a le hrăni. Căprioarele sunt foarte sperioase și fac salturi mari și dacă sunt speriate se pot răni. Dacă vorbim de masculi, aceștia au coarnele foarte ascuțite și se pot întâmpla accidente. Uneori atacă dacă se simt încolțiți”, spunea săptămâna trecută dr. Liviu Todescu, medic veterinar și angajat al grădinii Zoologice din Sibiu.

Sursă foto: Muzeul Astra/Facebook 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1834

Comentarii

3 comentarii

Rusine Astra si CJ Sibiu!

Acum 10 luni

Sper ca in curand natura o sa cucereasca cu totul muzeul Astra! La 35 de lei biletul, cetatenii, precum demonstrat recent, au sa mai viziteze muzeul doar in noaptea muzeelor !
Raspunde

AlisonBurgers

Acum 10 luni

Eu sper sa-l faca 50 lei biletu ca tare fain e sa te plimbi in liniste ...

Raspunde

@Alisoane

Acum 10 luni

Cumpara-l daca vrei sa fii singur in muzeuu! Hop! si el! Vezi sa nu te intalnesti cu ursu in muzeu daca e asa pustiu...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus