Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Cod galben de vânt, pe parcursul zilei de duminică

Cod galben de vânt,  pe parcursul zilei de duminică

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, valabilă în zone din 17 judeţe, printre care și Sibiu, pe parcursul zilei de duminică.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 20:00, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în sudul Banatului, în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55 - 75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăşi 80 - 100 km/h.

Judeţele vizate de noua atenţionare Cod galben sunt: Alba, Argeş, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea.

Meteorologii precizează că intensificări ale vântului vor fi pentru intervale scurte de timp local şi în est, sud-est şi centru. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus