Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Colegiul Goga are un nou director

Colegiul Goga are un nou director

Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu are, de la începutul lunii octombrie, un nou director. Este vorba despre prof. Nicoleta Maier, cea care, până la 1 octombrie a avut funcția de director adjunct. Potrivit reprezentanților ISJ Sibiu, prof. Daniela Ileșan, fostul director, și-a dat demisia din motive personale și medicale.  

De la începutul acestei luni Colegiul Național „Octavian Goga” are un nou director în persoana Nicoletei Elena Maier. Până la numirea sa la conducerea colegiului, profesoara de Limba germană a avut funcția de director adjunct.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu fosta directoare prof. Daniela Ileșan și-a dat demisia din motive personale și medicale.   

„D-na Ileșan și-a dat demisia și a avut 30 de zile preavizul, iar cu data de 1 octombrie a fost numită d-na Nicoleta Maier, una dintre directoarele adjuncte. Este singura care a ocupat acest post prin concurs”, a declarat pentru Turnul Sfatului, inspector Constantin Dincă, purtător de cuvânt al ISJ Sibiu.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

are doctorat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus