Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Cercul Militar se modernizează. MAPN cheltuie 1,6 de milioane de lei doar pentru studiile de proiectare a lucrărilor

Cercul Militar se modernizează. MAPN cheltuie 1,6 de milioane de lei doar pentru studiile de proiectare a lucrărilor

Ministerul Apărării oferă 1,6 milioane de lei în licitație publică pentru studiile de proiectare a investiției ”Lucrări de intervenție la pavilionul A – cămin militar din cazarma 1548 Sibiu”, sediul Cercului Militar. Anunțul apare pe licitatiepublica.ro, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 31 octombrie 2022.

Conform documentelor se dorește modernizarea întregii clădiri, aici urmând să se refacă hidroizolația, pardoseala, să se decoperteze pereții interiori și exteriori, să se refacă acoperișul și să se securizeze stâlpii de susținere. În plus, se va reface întregul sistem de încălzire, instalațiile electrice, rețeaua de gaz și să se modernizeze curtea interioară.

La departajarea ofertanților va conta cel mai prețul (punctaj maxim 40 de puncte) și experiența (punctaj maxim 60 de puncte).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

mai bine construiau o cladire NOUA, MODERNA, EFICIENTA ENERGETIC...in alta locatie...undeva la periferie sau pe un teren al MApN...si mai bine in curtea academiei militare...ca au TONE de teren si habar n-au ce sa faca cu el!!!
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

Ba mai bine nu
Raspunde

Teo

Acum 1 an

Armata sa foloseasca pentru astfel de investitii, banii cheltuiti inutil pentru sustinerea clubului de fotbal si stadionului Steaua.
Raspunde

Raluca

Acum 1 an

Sibiul este plin de cladiri ale Armatei: pe Plugarilor, Poplacii, Milea, Victoriei, Dumbravii, deschizi ziarul Tribuna mai dai de un pensionar militar foarte in varsta sau decedat, elogiat ca figura marcanta a culturii sibiene....... In schimb cladiri civile cu mari minusuri de la unitati scolare, ale sistemului de justitie, la cele medicale....................
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Minune, teroriștii revoluției sunt cu noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus