Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Panouri solare și covor antibacterian: Direcția de Asistență Socială vrea să modernizeze cantina de pe Calea Gușteriței

Panouri solare și covor antibacterian: Direcția de Asistență Socială vrea să modernizeze cantina de pe Calea Gușteriței

Timp de 2 zile Direcția de Asistență Socială Sibiu așteaptă propuneri pentru un proiect de modernizare a cantinei de pe alea Gușteriței, de la nr. 22. 

Este vorba despre două licitații pe care vrea să le lanseze instituția. Prima vizează intenția de instalare a panourilor solare pentru apă caldă. Cea de-a doua licitație vizează contractarea lucrărilor de furnizare și montaj covor pvc antibacterian pentru trafic intens tip tarket (inclusiv accesorii montaj) la Cantina Municipiului Sibiu, pentru o suprafață de 488 mp în spațiile din bucătărie, anexe, sala cu mese și holuri.

Prin anunțurile respective Direcția de Asistență Socială dorește să consulte piața, procedura fiind necesară pentru a se putea întocmi bugetul alocat lucrărilor, precum și modalitatea de realizare a lor. Lucrările propriu-zise ar urma să se execute în anul 2023.

Propunerile sunt așteptate pe adresa de e-mail a instituției [email protected] până azi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 614

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus