Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Preotul din Iacobeni, acuzat de viol de o fată de 14 ani. ”E vorba de niște răzbunări. Soțul prietenei mele vrea să se răzbune”

Preotul din Iacobeni, acuzat de viol de o fată de 14 ani. ”E vorba de niște răzbunări. Soțul prietenei mele vrea să se răzbune”

Preotul Teofil Gârbacea din Iacobeni este acuzat de o fată de 14 ani din localitate că a fost violată de către acesta. El a declarat pentru Turnul Sfatului că e vorba de o răzbunare venită din partea fostului soț al actualei sale prietene.

”Astăzi, 6 octombrie, la ora 18.41, prin apel 112, o minoră, în vârstă de 14 ani, din localitatea Iacobeni, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în seara de 2 octombrie, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale.

Polițiștii sibieni au declanșat de îndată verificări, în prezent desfășurându-se o anchetă, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, anunță IPJ Sibiu.

Preotul spune că fata în cauză, despre care inițial știa că are 17 ani, a lucrat o perioadă la barul pe care el îl are în localitate.

Eu am deschis un bar și ea tot frecventa localul. Era pe aici tot timpul pentru că locuiește aproape. Stă cu unchiul ei pentru că are o situație mai dificilă în familie, tatăl nu știu pe unde e, iar mama e prostituată. La un moment dat m-a întrebat dacă nu o angajez să mă ajute la bar. I-am zis că da, să alimenteze frigiderul, să strângă de pe masă.

Am zis că-i dau 30, 50 de lei pe seara în care mă ajută. Atunci mi-a spus că are 17 ani, dar împlinește 18. Am întrebat la școală pe director de ea și așa am aflat că e în clasa a VIII-a. Atunci i-am spus că nu o pot angaja, dar am luat legătura cu tutorele ei și a zis că o lasă să ajute la bar. Nu ca angajat. Mi-a cerut 1000 de lei că începea școala și avea nevoie de lucruri și i-am dat. Mai venea seara să ajute”, spune preotul Teofil Gârbacea pentru Turnul Sfatului.

El spune că există mesaje pe care el le-ar fi trimis fetei, însă sunt false.

”Acum au apărut ceva mesaje, dar ea și le-a pus pentru că avea acces la telefonul meu.

E vorba de niște răzbunări. Eu am o prietenă pentru că sunt în divorț de soția mea. Soțul prietenei mele vrea să se răzbune. Eu am aproape 50 de ani, nu-mi făceam de lucru cu fata asta.

Pe mine nu m-a contactat poliția, nu știu nimic. Aflu acum de la dumneavoastră. Dar știam că vor să se răzbune, m-au și amenințat”, mai spune preotul.

Surse din cadrul Mitropoliei Ardealului spun că preotul este suspendat din funcție de două săptămâni din cauza cazului de adulter în care este implicat.

El ar fi încă căsătorit și se află într-o relație de concubinaj cu o altă femeie, și ea căsătorită.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Emil

Acum 1 an

Banditii si-au dat drumul la viața...
Raspunde

B

Acum 1 an

Preot căsătorit și care se află într-o relație de concubinaj cu o altă femeie, și ea căsătorită... cum dumnezeu mai e asta lasat sa slujească? Mai are si bar. Sper sa se trezeasca noua generație si sa nu mai tina in carca haita de pedofili, homosexuali, pradatori sexuali etc care se ascund in spatele fetelor preotesti
Raspunde

Bar La Sutana Sparta

Acum 1 an

Cu cata luciditate ne povesteste despre mica lui afacere nevinovata cu barul...
Raspunde

Dr Who Han :)

Acum 1 an

Apropo, popa cu bar. Sa vedeti doctori patroni la pacanele ( in municipiul Sibiu).... si se bucura de dependentele amaratilor care pierd bani zi de zi si apoi se sinucid.
Raspunde

Canaris

Acum 1 an

Super fain! Duhovnicești lucruri.... Popa ține barul din sat.....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marioara

Acum 1 an

Acum apar tot felul de incidnte de cand cu parintele Visarion. Preotii sunt si ei oameni supusi greselii, insa nu-mi vine sa cred ca se intampla chiar asa.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Siluana Vidrighin

Acum 1 an

Nu ne mai facem bine ca popor! Sunt vremuri de restriste cand toate tarile straine lovesc in sufletul poporului roman, in inima neamului nostru cel romanesc! Se doreste obligarea noastra la a accepta doctrina userista lgbtq+ si alte culte religioase care nu au nimic in comun cu dreapta noastra credinta care ne mantuieste pe noi romanii! Sa aparam parintii nostri duhovnicesti si sa fim romani in tara noastra, nu sa ingenunchiem in fata strainilor!
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Ai dreptate, la cati ca tine sunteti in tara asta, chiar nu mai avem nicio sansa.
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Ce ai luat? Zi-mi si mie te rog, vreau si eu!
Raspunde

Cetateanul

Acum 1 an

Mai este si consilier local, ar trebui demis!!!!!!
Raspunde

Radu

Acum 1 an

Parinte, ce subiect fain ii servisi dlui Bratu!
Raspunde

Rahan

Acum 1 an

Popi spurcati,tzapi in calduri,in iad cu voi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus