Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Se întrerupe furnizarea apei potabile în Șelimbăr

Se întrerupe furnizarea apei potabile în Șelimbăr

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că joi, 13.10.2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00, vor fi executate lucrări de remediere a unei AVARII la rețeaua publică de alimentare cu apă a localității Șelimbăr, județul Sibiu.

Pe durata lucrărilor, în intervalul orar sus menționat, vor exista scăderi de presiune în comuna Șelimbăr. În paralel se va întrerupe furnizarea apei potabile în satul Bungard, Cartierul Tineretului, zona Mihai Viteazu (cu străzile adiacente), zona Unirii (cu străzile adiacente), strada Mihai Eminescu și strada Octavian Goga (parțial între Șoseaua Sibiului și strada Mihai Eminescu).

Apă Canal Sibiu SA va pune, la cerere, la dispoziția consumatorilor din zonele afectate, apă pentru utilizare menajeră.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus