Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Aglomerație la ieșirea de pe A1, în zona Șelimbăr: coloană de 4 km

Aglomerație la ieșirea de pe A1, în zona Șelimbăr: coloană de 4 km

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că aproximativ la 16.30, la ieşirea de pe autostrada A1 Deva către Sibiu, la kilometrul 238, în zona localităţii Şelimbăr, s-a creat o coloană de mașini de 4 km.

Potrivit polițiștilor, se circulă în coloană din cauza capacității reduse de preluare a DN7 a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Polițisti rutieri se află la fața locului pentru fluidizarea circulației.

IPJ amintește că în aceeași zonă, până la data de 31 octombrie 2022, se efectuează lucrări de consolidare a DN 7, între kilometrii 246+500 de metri - 251+025 de metri, în apropierea localității Boița, județul Sibiu, care afectează o banda de circulație, traficul desfasurandu-se alternativ, pe timpul zilei, pe o lungime de maxim 700 de metri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2820

Comentarii

1 comentarii

Justin

Acum 1 an

Ce or fi avand astia de au dat in patima sensurilor giratorii fra ?si mai si se cacaie vreo 3 muncitori pe acolo sprijiniti in lopata cel putin asa era cand am trecut eu .ala intr-o noapte trebuia sa fie gata nu sa enervezi sute de oameni luni de zile .se pare ca asta e trendul actual ,romanii sa enerveze romani .sensurile giratorii au un rost dar nu asa aiurea in tramvai pe un dn 1 sa il umpli si nu mai zic de semafor in talmaciu .o pasarela era solutia .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus