Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Surpriza plăcută a motocicliștilor sibieni după ce au făcut din nou curățenie în Pădurea Dumbrava

Surpriza plăcută a motocicliștilor sibieni după ce au făcut din nou curățenie în Pădurea Dumbrava

50 de persoane au răspuns apelului lansat de motocicliștii din cadrul clubului Veteranii Riders care au organizat o a doua campanie de ecologizare a Pădurii Dumbrava. Față de acțiunea de anul trecut, deși au fost mai multe persoane, gunoaiele de strâns au fost mai puține.

”De ce spunem voie bună? Deoarece Pădurea Dumbrava și-a menținut o parte din ecologizarea pe care am făcut-o anul trecut, fapt demonstrat prin cantitatea de gunoi adunată la final”, au anunțat cei de la Veteranii Riders Club în cursul zilei de duminică, la finalul acțiunii botezată ”Împreună pentru un mediu mai curat”.

Motocicliștii au arătat pentru cititorii Turnul Sfatului că, dacă anul trecut s-au strâns 33 de persoane la acțiune, anul acesta au participat 50. Iar dacă anul trecut au umplut aproape 90 de saci cu sticle, pet-uri, conserve, papuci, seringi și vase menajere, plus 22 de cauciucuri auto, anul acesta gunoaiele găsite au mai umplut 30 de saci. ”Papuci, pungi și sticle, un televizor, câteva piese auto și un cauciuc. Majoritatea păreau deșeuri vechi, probabil omise anul trecut. Dar nu ne vom opri aici”, transmit motocicliștii pentru cititorii Turnul Sfatului.

Gunoaiele strânse au fost preluate, la fel ca și anul trecut, de către reprezentanții Soma Sibiu. 

Veteranii Riders Club organizează adesea acțiuni comunitare, inclusiv cu caracter umanitar. O parte din proiectele implementate de ei pot fi văzute aici

Citește și Ce fac motocicliștii sibieni în prag de Crăciun? Donații de zeci de mii de euro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ina

Acum 1 an

Bravo, felicitari, respect.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus