Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Elvețianul care a intrat cu mașina într-o turmă de oi din Vecerd, pus sub control judiciar

Elvețianul care a intrat cu mașina într-o turmă de oi din Vecerd, pus sub control judiciar

Cetățeanul elvețian reținut de polițiștii de la Protecția Animalelor după ce a intrat cu mașina într-o turmă de oi de pe un teren din extravilanul localității Vecerd, a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În urma evenimentului, 4 oi au decedat, altele 11 fiind rănite.

La data de 18 octombrie polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un cetățean străin, în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere cu intenție a animalelor, respectiv rănirea cu intenție a animalelor.

Bărbatul este bănuit că, la data de 15 octombrie, în jurul orei 17,30, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit o turmă de oi aflate la păscut pe un teren din extravilanul localității Vecerd.

Citește și: Un cetățean elvețian a intrat cu mașina într-o turmă de oi, pe o pășune din Vecerd

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 663

Comentarii

1 comentarii

Adrian

Acum 1 an

din pacate nu il condamn..politia nu exista si daca mergi cu jalba la politie ca ti-au intrat oile sau ti-au furat din culturi,te trimit la plimbare cica prejudiciul e prea mic....peste tot - statul Esuat roman
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus