Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O femeie din Massachusetts, acuzată că a atacat mai mulţi poliţişti cu un roi de albine

O femeie din Massachusetts, acuzată că a atacat mai mulţi poliţişti cu un roi de albine

O femeie din Massachusetts, Statele Unite, este acuzată că a folosit un roi de albine drept armă periculoasă, potrivit unui şerif de comitat, după ce ar fi eliberat un roi înspre reprezentanţii autorităţilor care încercau să pună în aplicare, săptămâna trecută, un aviz de evacuare, informează joi Reuters, citat de Agerpres.

Incidentul a avut loc în momentul în care Rorie Woods, în vârstă de 55 de ani, apicultoare profesionistă, a ajuns cu maşina la o locuinţă din Longmeadow în timp ce reprezentanţii autorităţilor erau în proces de executare a unui aviz de evacuare, a indicat departamentul şerifului într-un comunicat emis miercuri.

Reşedinţa, situată în afara oraşului Springfield din Massachusetts, aparţinea unui bărbat care contestase mai mulţi ani în instanţă decizia privind evacuarea sa, bucurându-se de sprijin din partea activiştilor anti-evacuare, printre care se număra Woods, a explicat un purtător de cuvânt al departamentului şerifului într-un e-mail transmis joi, notează Reuters.

După ce a ajuns la locuinţă cu o remorcă încărcată cu stupi, în jurul orei locale 9:15, Woods a părăsit autovehiculul şi a deschis capacele pentru a elibera albinele, a indicat departamentul. "Un ajutor al şerifului a încercat s-o oprească, dar când albinele agitate au început să iasă şi să înconjoare zona, s-a retras", a precizat instituţia.

Ea a spart apoi capacul unui stup pe care l-a răsturnat, agitând albinele, a declarat şeriful miercuri.

Albinele au înţepat mai mulţi poliţişti şi trecători, iar un reprezentant al autorităţilor a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Între timp, Woods şi-a îmbrăcat costumul de apicultor pentru a se proteja şi a pus un stup în faţa casei, în încercarea de a opri evacuarea. În acel moment a fost arestată.

"Susţin dreptul oamenilor de a protesta paşnic, dar dacă se întrece măsura şi este pus în pericol atât personalul meu, cât şi publicul, promit că trec la arestări", a spus şeriful din comitatul Hampden, Nick Cocchi.

Woods, care locuieşte în Hadley, Massachusetts, la aproximativ 40 de kilometri nord de Longmeadow, se confruntă cu mai multe acuzaţii de acte de violenţă prin folosirea unei arme periculoase şi de comportament turbulent. Potrivit media locale, Woods a pledat nevinovată. 

foto iulustrativă depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 677

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus