Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Preşedintele FRCF, Gabriel Toncean, îi ia apărarea Simonei Halep: „ Câţi dintre voi ştiţi că a fost printre cei mai testaţi sportivi”

Preşedintele FRCF, Gabriel Toncean, îi ia apărarea Simonei Halep: „ Câţi dintre voi ştiţi că a fost printre cei mai testaţi sportivi”

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, aflat la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud, i-a luat apărarea Simonei Halep, arătând că nu susţine dopajul, dar că a devenit un adevărat "dans pe sârmă" efortul de a practica un sport de performanţă în condiţiile în care substanţele interzise de Agenţia Mondială Antidoping se regăsesc în numeroase medicamente banale şi alimente, scrie Agerpres

„Simona Halep este cel mai rostit nume de român în ultimii 10 ani şi pe bună dreptate! Ne-am mândrit cu toţii cu victoriile ei, iar acum sunt mulţi care se bucură de problemele prin care trece. Nu se mai satură să distribuie ştirea şi s-o terfelească, pentru că, în sfârşit, au motivul de a o coborî la nivelul lor, al invidiei şi al urii izvorâte din frustrare. Câţi dintre voi ştiţi că substanţele interzise de WADA se regăsesc în atâtea medicamente banale şi alimente, încât este posibil să ieşi pozitiv fiind chiar nevinovat? Câţi dintre voi ştiţi că Simona Halep a fost printre cei mai testaţi sportivi români, de către Agenţia Naţională Antidoping sau WADA? La nivelul la care joacă, nu ar fi imposibil ca cineva să îi făcut rău intenţionat! Nu susţin şi nu am susţinut vreodată dopajul, dar a devenit un adevărat 'dans pe sârmă' efortul de a practica un sport de performanţă şi a evita chiar şi cele mai banale medicamente pentru răceală, de frica de a nu fi depistat pozitiv. Trebuie să îţi actualizezi mereu informaţiile cu privire la lista substanţelor interzise care se modifică de la an la an", a arătat Gabriel Toncean pe Facebook.

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness a arătat că, chiar dacă a greşit, pentru el Simona Halep rămâne aceeaşi campioană cu care România s-a mândrit în toate colţurile lumii.

"Mă rog să o ajute bunul Dumnezeu să depăşească cu bine acest moment dificil al vieţii ei!", a conchis Gabriel Toncean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Emil

Acum 1 an

Dacă ea s-a trădat singura spunând ca nu susține suspendarea sportivilor rusi dopați. Măcar aia au recunoscut, ea o arde cu tupeu, nu si nu. Cu anturajul romanesc îndoielnic și corupt nu putea fi "fecioara" nici după al șaptelea neam.

Raspunde

Mihai

Acum 1 an

Toti furam in grup Si suntem fete mari!

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Are dreptate si Gusa cu statele paralele, FBI american a deturnat statul esuat roman.

Raspunde

Canaris

Acum 1 an

Nu te poți "contamina" cu aceasta substanță dintr-o greșeală alimentara pentru ca nu există în alimente sau băuturi..... Este evident, două probe că fata noastră a înghițit tableta... Habar nu am dacă cu acceptul ei sau nu..... Restul sunt povești....

Raspunde

Ghhf

Acum 1 an

Daca și-a făcut de lucru cu turcii , a primit suspendare!
Raspunde

Xxx

Acum 1 an

Ok.deci daca nu știm ca a fost printre cei mai testați...e curata!!! Faina logica! Da dacă știam??? Pe de alta parte e imposibil sa nu faci legatura între fosta eleva a lui Murtadoglu (ati văzut cum arata aia...a femeie în nici un caz...cred ca bătea pe oricine de pe tabloul masculin)si faptul ca nu la mult timp după ce a început colaborarea cu Halen aceasta a fost testata pozitiv! Dar ideea rămâne.. dacă nu știm ca a fost testata de n ori...e curata pt ca e romanca! Astea nu sint mesaje care sa o ajute ci dimpotrivă! Si apoi cine I...asta care face declarația asta ca dacă întrebi 1000 de oameni pe strada nu știe nimeni de el! Se baga n seama! Da aia de la culturism sint testați? De cite ori? Ca sa știm pe viitor poate apare vreun caz și iar me spune ca nu știm...etc etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus