Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Incendiu puternic la o șură din județul Sibiu. Pompierii au luptat două ore să stingă focul

Incendiu puternic la o șură din județul Sibiu. Pompierii au luptat două ore să stingă focul

Două ore s-au luptat pompierii sibieni să stingă un incendiu care a izbucnit la o șură din localitatea Nou, județul Sibiu. Din fericire nu au existat victime și s-a reușit salvarea casei de locuit, a casei vecine și a animalelor din gospodărie. 

Pompierii militari sibieni au intervenit aseară în jurul orei 21:00 cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, în localitatea Nou din județul Sibiu.

Forțele operative sosite la fața locului, au acționat pentru limitarea incendiului, întrucât acesta se manifesta generalizat la o anexă gospodărească de tip șură, pe o suprafață de aproximativ 50 mp și exista riscul de propagare la vecinătăți.

După mai bine de două ore de luptă cu focul, pompierii au stins incendiul și au salvat casa de locuit, casa vecină și animalele din gospodărie (3 porci și un cal). 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea focului deschis în spații închise. În urma incendiului a ars anexa gospodărească și aproximativ 45 de baloți de fân. Nu au fost înregistrate victime.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus