Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Un bărbat din Hunedoara a bătut o chelneriță pentru că nu i-a adus băutura la temperatura cerută

Un bărbat din Hunedoara a bătut o chelneriță pentru că nu i-a adus băutura la temperatura cerută

O femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost bătută de un bărbat pentru că nu i-a adus băutura rece, scrie Ziarul Hunedoreanului.

Bărbatul i-a cerut chelneriței o bătură alcoolică rece şi pentru că nu a fost mulțumit acesta a lovind-o cu pumnii și picioarele, doborând-o la pământ. În urma agresiunii victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au reuşit identificarea și depistarea autorului respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, după ce în urmă cu câțiva ani a comis pe raza municipiul Hunedoara același gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, pentru care a primit o amendă penală.

În data de 28 octombrie 2022, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus faţă de autorul agresiunii măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

foto depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Se vaita de parca nu mafia din justitie votata de romani a deschis portile puscariilor pentru a elibera infractorii.
Raspunde

BOUREANU

Acum 1 an

Nu mai gasesti un chelner pro in toata Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus