Luni,
29.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Duminică scoatem bicicleta și ne plimbăm prin cartierele Sibiului. Turul începe în Piața Mare

Duminică scoatem bicicleta și ne plimbăm prin cartierele Sibiului. Turul începe în Piața Mare

În ultima duminică din luna octombrie Urban Bike Revolution invită sibienii la o tură cu bicicleta. Evenimentul „Scoate Bicicleta” începe de la ora 15:30 în Piața Mare și sunt așteptați toți cei care vor să dea o tură relaxantă cu bicicleta prin cartierele Sibiului.

Scopul evenimentului este de a marca în mod simbolic venirea toamnei și retragerea bicicletelor în garaje. Startul turului și sosirea vor fi în Piața Mare.

„În 30 aprilie propuneam simbolic deschiderea sezonului de bicicletă. Era momentul în care temperaturile creșteau din ce în ce mai mult, iar bicicleta parcă aștepta din ce în ce mai nerăbdătoare să iasă din pivnițe. Tot în mod simbolic, propunem pentru duminică o tură pe străzile orașului pentru a marca simbolic venirea toamnei și retragerea unor biciclete în subsoluri sau garaje. Mersul pe bicicletă rămâne totuși o opțiune pentru mulți și pe perioadă sezonului rece, echipamentul adecvat fiind soluția pentru continuitate”, transmit cei de la Urban Bike Revolution.

Acțiunea face parte din proiectul ”Cu bicicleta prin cartiere”, co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunitară

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus