Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

34 de angajați noi la Poliția Sibiu. Vor fi distribuiți în tot județul

34 de angajați noi la Poliția Sibiu. Vor fi distribuiți în tot județul

Echipa IPJ Sibiu s-a mărit de luni, 31 octombrie, cu 34 de angajați noi. Tinerii au specializări de ordine publică și rutieră.

Potrivit IPJ Sibiu, tinerii sunt absolvenți ai școlilor de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și urmează să fie repartizați în tot județul, atât în mediul rural, cât și în mediul urban.

„Începând de astăzi avem 34 de noi colegi! Le urăm „Bun venit!” tinerilor agenți de poliție, absolvenți ai școlilor de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, promoția octombrie 2022 și le dorim mult succes în cariera profesională!”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alina

Acum 1 an

Doamne fereste!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus