Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un sac cu 278.000 de lei a dispărut dintr-o mașină a Poștei Române, în Ilfov. Principalul suspect este însoţitorul şoferului

Un sac cu 278.000 de lei a dispărut dintr-o mașină a Poștei Române, în Ilfov. Principalul suspect este însoţitorul şoferului

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei.

Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate", anunţă IPJ Ilfov, citat de Agerpres.

La acest moment, poliţiştii din Chitila efectuează activităţi pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus