Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Daniela Cîmpean. Beția puterii

Daniela Cîmpean. Beția puterii

Unul dintre cei mai puternici oameni din județ în acest moment – președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean – a devenit un cât se poate de potrivit studiu de caz despre modul în care puterea corupe. Corupe mai ales minți.

După șase ani de președinție județeană, Daniela Cîmpean a ajuns să-și folosească poziția pentru a livra texte denigratoare, scandal și fumigene, și nu explicații despre cum se derulează proiecte de 17 milioane de euro, gestionate de CJ. Toate proiecte cu întârzieri prelungite, niciuna clar justificată, toate cu creșteri de prețuri însumate la 70%. 

Explicațiile referitoare la aceste proiecte sunt cu atât mai necesar a fi date oricui le solicită cu cât între firma căreia i-au fost încredințate lucrările și președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, există o legătură. Președinta Consiliului Județean Sibiu stă în chirie la preț redus cu 75% într-un apartament pe două niveluri deținut de fratele și cumnatul celui care a primit lucrările de 17 milioane de euro. Unele întârziate cu aproape un an.

Administrația Daniela Cîmpean trebuia să răspundă întrebărilor cât se poate de legitime adresate de Turnul Sfatului în urma unei documentări minuțioase și aplecate. Nu am publicat o bârfă de anticameră din CJ, ci un tablou de interes public. Președinta care promite cel mai avansat spital județean din țară gestionează o administrație care, alături de un constructor, nu livrează rezultatele promise la actualul Spitalul Județean Sibiu.

Din luna iulie, nu de ieri-de astăzi, am cerut, așteptat, revenit, discutat, iar cerut explicații de detaliu despre întârzierile de la Spital. Administrația condusă de Daniela Cîmpean trebuie să înțeleagă faptul că există oameni în județul acesta care chiar știu să citească, sunt interesați de detalii și chiar înțeleg dacă – spre exemplu – la Neurologie e nevoie de lucrări suplimentare pentru un nou post trafo, neprevăzut în documentația inițială deoarece între timp noile aparate alese pentru secție se dovedesc a avea un consum mult mai mare.

În locul unor răspunsuri profesioniste și pe un ton decent spațiului public, administrația Cîmpean și-a lăsat șefa să vorbească. Mai întâi prin jigniri aduse direct, atunci când după conferința de presă de la începutul săptămânii trecute am revenit cu noi întrebări, despre posibila favorizare a firmei cu întârzieri pe bugete de 17 milioane de euro. Chiar încercam să aflu răspunsuri, nu să stârnesc scandal.

Iar după apariția articolului, președinta Daniela Cîmpean a trecut la atacuri politicianiste. Nu a contrazis nimic din articol, nu a adus nicio explicație pentru întârzierile, creșterile de bugete, nivelul chiriei, legăturile cu firma constructoare (nici nu avea ce să contrazică, există documente și investigație de teren), nu a oferit explicații pentru situația lucrărilor. Nu a explicat de ce – după ce a semnat contractele de milioane de euro în calitate de președintă de CJ – a ales să se mute tocmai în apartamentul familiei proprietarului Total NSA AG Construct.

A preferat să se lanseze într-o aiuritoare beție de cuvinte, însăilate aidoma unui discurs politic gol, care îi trădează lipsa de anvergură pentru poziția pentru care a fost aleasă. 

Daniela Cîmpean scrie negru pe alb despre ”abordări cu iz de șantaj”. A profesat avocatura și știe foarte bine ce presupune infracțiunea de șantaj, care se pedepsește cu închisoare de până la cinci ani. Trebuie să sesizeze procurorii dacă cineva încearcă să o constrângă pentru a obține diferite foloase. Altfel, sunt doar pălăvrăgeli politicianiste.

Principalul argument pe care tot marșează Daniela Cîmpean ar fi ingerința în viața privată prin faptul că am scris despre situația ei locativă, o ”abordare de cea mai joasă speță, expunerea unor fragmente din viața privată”. Președinta CJ Sibiu se face iarăși că uită din litera și spiritul legii: încă din momentul în care a candidat prima dată, Daniela Cîmpean și-a completat o declarație de avere. O foaie pe care cu mâna ei a scris despre proprietățile imobiliare pe care le are, despre conturi, despre venituri, despre interese. Tocmai legea pe care Cîmpean se jură că o respectă o obligă la dezvăluirea unor astfel de informații, pe care le face publice în virtutea faptului că este o persoană publică.

Și tocmai datorită informațiilor pe care le-a făcut publice prin declarația de avere, Daniela Cîmpean ar trebui să răspundă de ce a ales o chirie la preț redus în familia unor constructori aflați în relații contractuale cu CJ și nu locuiește într-unul din cele trei apartamente pe care le enumeră în declarația sa de avere.

Beția puterii celei care a ajuns pe funcția de președinte al județului continuă cu un atac josnic la adresa Turnul Sfatului. Un ziar de Sibiu care a intrat în al 14-lea an de existență, cu o redacție formată exclusiv din absolvenți de Jurnalistică, un ziar respectat în branșă: chiar și articolul care a provocat ”delirul literar” al Danielei Cîmpean a fost preluat de presa centrală, asemenea multor altor articole până acum. Experiența medie în presă a celor opt membri ai redacției Turnul Sfatului este de peste 15 ani, la fel ca și a celor trei colegi din departamentul managerial al societății care editează ziarul nostru. Adică o experiență în presă mult peste cea pe care o are în administrație Daniela Cîmpean. 

Prin urmare, avem solide cunoștințe în domeniu pentru a o contrazice pe președinta CJ Sibiu atunci când scrie despre ”linșaj mediatic”, fără să aibă proprietatea termenilor. În cei peste 20 de ani de presă pe care îi avem cei șase jurnaliști din nucleul dur al Turnul Sfatului, am scos la iveală mereu situații pe care cei de la putere, în special, le doreau a rămâne ascunse. Turnul Sfatului și-a asumat întotdeauna rolul de a pune întrebări și de a transmite răspunsuri: pentru că asta face presa. Așa funcționează o comunitate democratică, acestea îi sunt regulile.

Delirul puterii, în schimb, o face pe Cîmpean să vadă în articolele despre administrația pe care o conduce ”linșaje mediatice”. Obișnuită să fie înconjurată doar de personaje-ghiocel, de oameni de partid care îi sunt într-un fel sau altul datori, președinta CJ Sibiu își permite să-și folosească poziția pentru a ataca presa. Culmea, sunt vreo câțiva jurnaliști din Sibiu care au și jubilat la văzul acestei josnicii. Atâta pricep și ei.

Daniela Cîmpean dă dovadă și de o fractură logică, atunci când impresiile pe care și le-a format despre sine în cei șase ani de președinție îi permit să ne atace denumindu-ne ”uscături”. Asta deoarece chiar și instituția condusă de Daniela Cîmpean plătește să fie difuzată prin intermediul Turnul Sfatului. La fel ca și societăți comerciale cu care Turnul Sfatului are contracte de publicitate (iar materialele sunt marcate ca atare), și Consiliul Județean Sibiu are un contract de publicitate încheiat cu redacția pe care acum o denumește compusă din ”uscături”. 

În baza acestui contract sunt publicate lunar patru comunicate de presă, marcate ca atare, deci diferențiate de conținutul redacțional.

Dacă ar fi să urmăm o oarecare logică din discursul său, Daniela Cîmpean risipește din banii publici, atunci când îi redirecționează către ”uscături”. La fel cum alocă lunar bani publici către absolut toate instituțiile de presă din Sibiu, de la cele mărunte, la cele cu prestanță de blog (contractele nu sunt încredințate direct, ci prin intermediul unei regii de publicitate).

Dacă ar fi avut anvergura necesară ocupării funcției de președintă de Consiliu Județean, Daniela Cîmpean nu și-ar fi pus semnătura pe textul cu care a ales să iasă drept răspuns la una din investigațiile Turnul Sfatului. Ar fi răspuns transparent tuturor întrebărilor despre lucrările de 17 milioane de euro încredințate societății Total NSA AG Construct și ar fi clarificat de ce a ales actuala chirie. S-ar fi purtat demn, asemenea unui ales care își înțelege și asumă menirea.

În schimb, a ales să reacționeze aidoma unui mic dictator, un șef de CAP îmbătat de impresia puterii.

Citește și Secretul președintei. Cîmpean stă în chirie preferențială la familia care a primit contracte de milioane de euro la Spitalul județean

Președinta Cîmpean se victimizează și cere o anchetă. ”Am fost o țintă constantă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

68 comentarii

Jean de Esseintes

Acum 1 an

In sfarsit...si eu care credeam ca TS s-a vândut.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

SibiaNUL

Acum 1 an

Dacă primește finanțare prin oengeurile de presă, Deian Traleanu nu se mai vinde. Ce m-am speriat. Era ultimul reporter onest. Bleah!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cetățean

Acum 1 an

Mi se pare jenant ceea ce prezintă acest articol precum și multe altele publicate de turnul sfarului. Viața personala a unui om nu ar trebui sa fie facută publică pentru a manipula oamenii in a crede niște minciuni. Faptul ca încercați sa o atacați pe doamna Cîmpean și dezvăluiți aspecte personale ale vieții dânsei în vederea susținerii unui punct de vedere pentru care nu aveti alte argumente decât niște aberații despre viata personala este penibil! Înainte ca acești “jurnaliști” să își dea cu parerea despre cum trebuie dânsa să își faca treaba, ar trebui sa încerce să își faca treaba lor cinstit. Frustrările personale nu trebuie incluse in articole! Pe internet sunt majoritatea foarte vocali însă nimeni nu se încumetă sa faca un pas înainte și sa candizeze intr-o asemenea funcție pentru ca înteleg foarte bine cat stres presupune. Este foarte trist ca in loc sa se promoveze și să se susțină cei care chiar fac ceva în aceasta țară, sunt aruncați la pământ împreuna cu toți hoții. De ilegalități se ocupa politia domnilor jurnaliști, dumneavoastră ocupați-vă de joburile voastre.
Raspunde

Bogdan

Acum 1 an

RMN. 3D. 4K Adevarul e simplu si clar. Pentru cine il doreste.
Raspunde

Chivuța Lotrean

Acum 1 an

Un conducator de institutie publica are obligatia sa raspunda punctual oricarei intrebari, cu privire la activitatea institutiei sale. Referitor la contractele cu Total NSA, e atat de simplu: prezinta actele aditionale de prelungire a duratei contractelor (cu justificarile de rigoare si toate elementele care au dus la o eventuala imposibilitate de respectare a termenelor initiale) si se prezinta motivele cresterii valorii contractuale, de asemenea cu explicatii si argumente. (mariri de preturi, lucrari suplimentare, probleme care nu au fost avute in vedere la proiectare, etc). Plus prezentarea punctuala a stadiului de executie pentru fiecare contract. Eu asta as face. Referitor la situatia ”locativa”, este inca o dovada a prostiei înfiorătoare a șefilor de instituții, in situatia in care iti permiti sa iti achizitionezi un apartament/casa sau sa locuiesti intr-unul din imobilele pe care deja le detii. Trebuie sa fii extrem de nesimtit si sa-i crezi pe restul extrem de prosti sa stai in chirie la NSA, chiar si cu valoarea intreaga, fara reducerea de black friday. Legat de ghiocei si pupat unde soarele nu lumineaza, situatia este identica tuturor institutiilor publice, primarie, CJ, prefectura, guvern, etc. Avaaaaiiii, doar un limitat mintal, plin de sine si caruia ii curge din gura ar putea crede ca Sibiul este cu ceva superior Teleormanului, Vrancei, Oltului, Buzaului, Vasluiului, etc, din punctul de vedere al profesionalismului institutiilor publice. Singura diferenta este ca ai nostri sunt #dedreapta, #rezistenti, #anticiumarosie si ii votam ca niste foci care aplauda cu un retard sever. E o situatie trista la Sibiu, atat la nivel judetean, cat si municipal. Avem un PNL care este fix ca PSD-ul din alte judete rosii, aceleasi apucaturi, sinecuri, bataie de joc si zero rezultate concrete. USR care sunt niste habarnisti-multimea vida si ale caror prioritati sunt locurile de joaca pentru pisici. PSD care poate ar face ceva, dar la alegeri nu prea conteaza. Si, in final, FDGR-ul care este incapabil sa livreze oameni decenti, profesionisti, implicati si cu viziune. In schimb, ni se vor propune unele nume cu iz sasesc, dar care, sa ne fereasca cel de sus sa ajunga pe functii! In rest, mergem inainte, mai cu o spoiala de cladire, mai cu 10 m de pista de biciclete, mai cu defrisari, mai cu o strada asfaltata, toate la suprapret, de catre firmele de suflet ale suflarii sibiene, aceleasi la fiecare lucrare.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Sibiul e superior, in alte locuri enumerate e si mai si. Sa nu ne mintim ca suntem la cel mai de jos nivel, se poate cadea mai jos, unde alte judete sunt deja.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

Este FOARTE BINE ca ati scris de "d-na Campean"...om politic MEDIOCRU, IGNORANT si INCOMPETENT...ca marea majoritate a oamenilor politici din Romania...din pacate toata povestea aici se opreste..."d-na Campean" n-o sa pateasca nimic, o sa plateasca in continuare 250 € chirie (la misto...sigur nu plateste 1 banut) si o sa dea in continuare contracte unor firme obscure si corupte!
Raspunde

Bravo!

Acum 1 an

Desi nu am fost mereu de acord cu articolele dlui Deleanu, nu pot sa spun decat - Bravo Domnule Deleanu! Dragi sibieni, trebuie sa intelegem, ajunge cu impostorii, incompetentii, nulitatile in functii de conducere. Trebuie sa intelegem ca avem nevoie de oameni demni, creativi, corecti, profesionisti. Nu conteaza apartenenta politica. Dar da, conteaza onoarea, seriozitatea, daruirea. Actuala ... presedinta ... ar face bine sa isi angajeze consilier psiholog, nu paiatze!
Raspunde

Mihai

Acum 1 an

Uitati-va la cei de langa doamna vopsita, toti sunt in functii de putere la companii de stat, iar daca sapi putin, doar putin incepe sa puta de vomiti!
Raspunde

Unu

Acum 1 an

Doar invidie, cum sa ne mai tina lumea
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan

Acum 1 an

Se vede ca nu mai avem primarul cu mana de fier Johannis, au intrat lipsitii de intelect la puterea Sibiului si nu mai avem primarie sa se mai ocupe de ei.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Da' cine a votat cu pnl, Iohannis sau oamenii? Puteau sa-si mai imparta voturile intre mai multe partide, dar au ales pnl cu peste 50%.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Capo di tutti capi e mafiotul Iohannis, nu Cimpean. Ea e face parte din randul menajerelor cu stampila in slujba retelei de crima organizata statala.
Raspunde

Orice sef(a) de CAP trebuie sa dea seama !

Acum 1 an

persoanele publice TREBUIE SA raspunda interpelarilor cetatenilor si sa justifice in cazul acesta modificarile de contracte ce par a fi favorizari directe ce aduc prejudicii CJ si implicit cetatenilor. Contractele trebuie facute publice, conf legii 544/2001 cate vreme clar nu se incadreaza la apărare naționala sau informatii clasificate, sa vedem pe ce baza legala a favorizat cimpean firma NSA.
Raspunde

Jghfefwefwefwe

Acum 1 an

Bine scris acest articol. Tot timpul mi-au placut articolele scrise de tine.

Raspunde

Alex

Acum 1 an

TS, nu cedati !! Felicitari pentru articole, mizeria trebuie denuntata. Si sper si sanctionata la vot. Dar sper sa nu se schimbe iar o mizerie cu alta mizerie. Stiti voi bine la ce ma refer .. ciuma are mai multe culori.
Raspunde

Dd

Acum 1 an

Fara doar si poate e nevoie de o schimbare! Eu tot astept pista de biciclete catre Ocna Sibiului, care a fost promisa prin 2015 in prima campanie! Nici macar cea prin padurea Dumbrava nu a fost reabilitata! Multumim TS pentru profesionalism!
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

o sa astepti mult si bine...cand se mai elibereaza "NSA"...prin 2025!
Raspunde

Luca

Acum 1 an

Eu astept o parcare pentru pacienti la Spitalul Judetean ... dar sperantele mele s-au terminat cand CJ a numit director la Spital un domn cu experienta in transportul in comun ...
Raspunde

Opinie

Acum 1 an

O conducere indelungata conduce la dictatura! Traian - scrie-i si lui Tolontan! S-ar putea sa miste lucrurile de la centru!
Raspunde

Cititor

Acum 1 an

Felicitari Turnul Sfatului! Felicitari Traian! Ma bucur enorm ca nu sunteti o redactie compusa din ghiocei. Articolul este superb si prezinta o realitate dezarmanta a situatiei. Sibiul a mai avut astfel de oameni trecatori. S-au dovedit a fi oameni mici si au disparut in anonimat. Voi trebuie sa ramaneti pe pozitii si sa nu va fie teama de aceasta doamna care ar trebui sa lucreze pentru comunitate si sa raspunda transparent la solicitarile legitime ale oamenilor si ale presei. Viitorul nu arata bine la Sibiu! Prea multi ghiocei!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 1 an

Mamā ce bubuie acum artileria de orgolii ( si interese) de o parte si de alta a baricadei de principii ipocrit-democratice....... Copii stati calmi cā nici condeiul jurnalistului si nici functia cucoanei nu scriu istoria politicā a acestor meleaguri........ Mai relaxati unpic. Uite o iau eu in gazdā pe Câmpeancā, gratis, am o vilā nelocuitā ( 11 camere,4 bāi, 9 balcoane, 3 garaje - am facut-o prin fraude nedescoperite, cā doar n-am stat cu mâinile-n sân...) . Dacā îi dau voie sā stea in casa mea, cum se cheamā? Ilegalitate? Pāi fac ce vreau cu proprietatea mea! Dana hai la mine si le inchidem gura la cātelusi...
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Sper ca intelegi ca o scutire de chirie de 750 de euro poate fi asimilabila unei mite atunci cand chiriasul da contracte familiei celui care inchiriaza. Mai ales cand contractele incep sa aiba conditii lejere pentru executant.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 1 an

Nu are relevantā ce inteleg eu sau ce cred eu. Legea interzice asa ceva? Se poate dovedi legal cā existā o legāturā intre o chirie plātitā unei persoane fizice si activitatea unei firme, chiar dacā firma si persoana au legāturi????? Bāi copii, s-a pierdut esenta esentei legalitātii si statului de drept.... Bāi copii eu in liceu am avut gagicā pe fata dirigintei. Diriginta era profā de sport. Pai avea asta o influentā in cât sāream eu in lungime???
Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 an

scutire calculată pe ce bază?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Tu crezi ca e asa usor sa scapi de suspiciunea de mita? De aia exista conceptul de conflict de interese, pentru situatiile in care nu esti prins cu subiect si predicat ca ai luat mita. Crezi ca doar prin flagrant se dovedesc chestiile astea? Asta e statul de drept, nu e bazat pe principiul "e o coincidenta, vi se pare".
Raspunde

Cretu

Acum 1 an

Bravo domnule Deleanu. Numai așa putem scăpa de ciuma asta

Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Era ieri la tv un reportaj despre orașul Beclean (jud Bistrița-Năsăud), extrem de bine pus la punct, cu fonduri europene. Ideea de baza este ca omul sfințește locul. Un primar dedicat, pus pe făcut treaba si nu pe povesti, acolo la Beclean. Ca si bolojan, de la oradea, acum tot președinte de cj. Asadar dna campean, doamna fodor, dl primar din Rășinări, dar si alti sefi de instituții de tot felul, v-ați bagat la treburi care va depășesc, e f simplu. Deja ati avut suficient timp si ati demonstrat asta cu varf si indesat. Ba mai mult, vedem cu totii ca la mijloc mai e si tupeu, nesimțire, hotie, corupție, pe langa nepricepere. Si apoi vedem cu totii cum pleacă tinerii din România, iar noi aici tot dam vina pe baliverne. Clar e cazul sa fie adus la viata dna-ul, sa dam legi europene rapid si sa facem ceva cu corupția in tara asta, altfel e tot mai grav. Iar partidele sa faca bine sa promoveze oameni capabili, altfel vin alegerile si romanul alege iar si iar răul cel mai mic, dar nu oameni capabili.
Raspunde

Centura de Sud

Acum 1 an

Mandatul dumneavoastra, draga doamna, se va sfarsii, vertiginos si veti trage dupa dumneavoastra tot partidul.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

sincer ma mir cum de cei de la Recorder nu s-au uitat pana acum in directia Sibiului...aia din primarie si CJ sunt manjiti din cap pana-n picioare!!!
Raspunde

Oh God

Acum 1 an

Controlul achizițiilor și coordonarea politică (PNL) a celei mai importante unități sanitare din județul Sibiu (SCJUS) se face pe filiera Daniela Cîmpean (CJ - PNL) - Fotache Nicolae (Director SCJUS - PNL) de mulți ani.
Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 an

Normal, ei sunt în funcții. Vorba unei pesediste: ciocu mic, noi suntem la putere
Raspunde

Valjan

Acum 1 an

Vai saraca "Duamna" Campean care plateste chirie de ANL in blocurile ilegal construite de NSA, se vaita, se vaita, se vaita...apropo "Duamna", la mana sa fie oare un ceas de dama Hublot Classic ? Ca idee pretul lui incepe pe la 14.000 Ron.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Pai na, sunt doar 4 luni de economie la chirie. Care economie aduce si alte venituri, ca presupun ca da in chirie proprietatea in care ar locui daca nu ar sta in chirie. Deci cum sa nu-ti iei asa un ceas ? :)
Raspunde

A

Acum 1 an

mai puteti de frustrare?
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Felicitari domnule Deleanu. Uscaturile sunt in conducere nu in presa.
Raspunde

Sibianul turmentat

Acum 1 an

Felicitari autorilor investigatiei TS. In ce priveste problemele doamnei Campean si ale PNL-ului judetean (si partial cel local) ele sa nu ne mire. Cand un partid domina lejer o anumita administratie infloreste coruptia. Cand din contra guvernarea locala nu are o majoritate atat de mare si are o opozitie foarte puternica... Atunci avem un sistem mai sanatos. Asteptam opozitia...
Raspunde

Cititor

Acum 1 an

Toate primariile PNL din judetul Sibiu au contracte de lucrari doar cu TOTAL NSA, iar Curtea de conturi si alte institutii cand verifica nu iau nicio masura. Deci despre ce vorbim? Încercati sa faceti o investigatie sa vedeti orientativ cu ce primarii are contracte TOTAL NSA în judet, o sa constatati că doar cu primarii PNL, deci firme de partid.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Nu aia e problema
Raspunde

Gigi

Acum 1 an

Calitatea lucrarilor de infrastructura in multe cazuri parea sa fie mai slaba chiar si comparata cu vremea cand PSD si-a pus omul pe pozitia de presedinte PSD. Cantitatea postarilor pe social media si in presa a crescut simtitor, unele lucrari de infrastructura, de ex podul de la Sevis, fiind inaugurate cu mare tam-tam de mai multe ori desi lucrarile nu erau gata. Incep sa inteleg care au fost motivele. Cu siguranta au fost si lucruri bune facute de catre actuala conducere a CJS, dar situatia prezentata de catre Turnul Sfatului cere o demisie si un control DNA.
Raspunde

Un adrian

Acum 1 an

Bine scris.Problema e ca sibienii nu au cu cine sa voteze.Oameni de valoare nu prea găsești.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lexis

Acum 1 an

TS - nu ne oferiti si informatii legate de actiuni in instanta legat de incalcari ale legii?? Atat timp cat nu o faceti totul e un mare joc media de denigrare.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Ca sa ajunga in instanta trebuie descoperite in afara instantei.
Raspunde

No Name

Acum 1 an

"În cei peste 20 de ani de presă pe care îi avem cei șase jurnaliști din nucleul dur al Turnul Sfatului, am scos la iveală mereu situații pe care cei de la putere, în special, le doreau a rămâne ascunse." In pandemie ce ati facut?
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

nucleul dur de miau-miau pesedei
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vintage

Acum 1 an

Mult zgomot.....

Raspunde

Nicușor von Șorliken

Acum 1 an

Consiliul judetean + Total NSA = Primaria Sibiu + Terra B. = LOVE si multe zeci de milioane de $$$
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 1 an

Foarte bine, cat timp nu li se ofera conditii preferentiale la executia contractelor.
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Ar trebui sa-si dea demisia! si apoi la mititica cu ea!
Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 an

ca să ajungi la mititica trebuie să furi întâi o insulă și să faci un teldrum
Raspunde

Cichicean

Acum 1 an

Cu ciuma galbena Sibiul a ajuns Teleormanul Transilvaniei. In anul de gratie 2024 poate scapam de Pnl.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

și să-i punem pe comuniștii ciordaci? ce câștigăm? ne iasă ceva?
Raspunde

Eroare finala

Acum 1 an

Singurul ei pacat este ca nu s-a inconjurat de oameni ff bine pregatiti in domeniile lor. Nici un om nu le poate cuprinde pe toate. Dar un bun manager se inconjoara de varfuri. Chiar daca acestia sunt incomozi. Cei care se inconjoara de intarziati ( in ale studiului scolii) pupincuristi , simpatici si yespeople nu fac performanta. Performanta se face fara tata, mama si prieteni.
Raspunde

Florin

Acum 1 an

Incepe showul…. …deja s au lăsat două canale, in sus pe dreapta, pe Dumbravii,aproape de cimitir
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

unu roșu, unu hauriu :)
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Singura scapare e sa arate ca NSA nu a beneficiat de conditii preferentiale. Altfel e groasa rau.

Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 an

Licitația a fost prin SEAP, deci e simplu

Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Lasa cum s-a acordat contractul, e vorba de ce s-a intamplat dupa
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Bravo , bravo , bravo! Nota 10+ d-le Deleanu pentru raspuns!

Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Să ne întrebăm cum / de ce am ajuns aici : local , județean , național . Despre “ curajul jurnalistic “ : acum când steagul liberal ( in fapt pedist sadea , PNL fiind mort ) e căzut in țărână și călcat in picioare la vedere de ciolacii aliați începe “ dezangajarea “ susținătorilor interesați : la toate nivelele - după modelul “ jos Ceaușescu “ . Victoria are 100 de mame , eșecul e orfan …
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Felicitari! Cata mintre tre sa ai ca sa stai in chirie in conditiile in care sta ea...fara cuvinte
Raspunde

Valcean

Acum 1 an

Was ist das mintre? Sau la voi Sibiu nu știe să scrie pe română?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Avem deshte groase
Raspunde

Dracu

Acum 1 an

Ati vrut femei in functii publice.... Iata rezultatul....
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

o fi fost mai bun cu veorica
Raspunde

Lgbtistul

Acum 1 an

Se spune că ai grija ce-ți dorești că s-ar putea sa ți se împlinească. Voi toți care o înfierați cu mânie proletară pe Madame Câmpean trebuie să știți că îi ridicați mingi la fileu celeilalte Madame de PNL Sibiu. In PNL Sibiu sunt doua găști iar acuma a început războiul Eu nu spun care îi mai buna dar deocamdată madame Țurcan nu a fost luată la bani mărunți.
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 an

Înainte de a candida la asemenea funcție la C.J.d na Câmpean avea ,,muci" la nas și vai de fundul ei,la fel și pe la Primărie, dar acum nu le mai ajungi nici cu prăjina la nas,ești sfidat ca cetățean în ultimul hal de aceste personaje și de instituțiile pe care le conduc, Rușine!
Raspunde

Haidi

Acum 1 an

Bravo baietii! Sa deschidem ochii si sa vedem cine este constructorul judetului, firma abonata la lucrari publice, a lu' Nelu boieru' NSA . Primarii precum Saliste, Cisnadie, Avrig, Gura Raului, Racovita, Selimbar rup SICAP ul cu contracte incheiate cu NSA. La moda sunt pistele de biciclete. Nelu boierul are 30 de societati in care este asociat/ administrator in toata tara!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus