Miercuri,
26.06.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Primăria: recepția Stadionului se va încheia în scurt timp

Primăria: recepția Stadionului se va încheia în scurt timp

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că data deschiderii noului stadion municipal va fi stabilită în scurt timp.

La câteva zile de la demararea procedurilor de recepție a lucrărilor de modernizare și extindere a stadionului, reprezentanții administrației locale anunță că sunt aproape de a anunța data dării în folosință a celei mai mari investiții realizată din banii sibienilor în ultimii mai bine de 30 de ani.

Conform graficului inițial, procedurilor de recepție le-a fost alocată o lună de zile, dar reprezentanții Primăriei spun că vor încheia aceste proceduri mai repede. ”Procedura de recepționare a lucrărilor executate la Stadionul Municipal Sibiu și demersurile ulterioare acesteia se vor încheia în scurt timp. După parcurgerea acestor pași, Primăria Sibiu va anunța public data deschiderii Stadionului”, transmit reprezentanții administrației locale pentru cititorii Turnul Sfatului.

Discuțiile neoficiale arătau că intențiile autorităților sunt de a deschide noul stadion pe 30 noiembrie 2022.

Recepția la terminarea lucrărilor a început de săptămâna trecută, de joi. Lucrările la stadionul care a ajuns să coste peste 40 de milioane de euro au început în luna septembrie a anului 2020.

Citește și Lucrările la Stadionul municipal din Sibiu s-au încheiat. Începe recepția lucrărilor

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Deviz 2500.

Acum 1 an

O lucrare frumoasa . Sper ca primaria sa plateasca firmei toate cheltuielile pana la ultimul leu.
Raspunde

ForestGump

Acum 1 an

Oare Cona nu trebuia sa aduca la starea initiala domeniul public din jurul stadionului (intrebare retorica)? A venit Terra Building si au simulat o reasfaltare mai mare ca sa nu bata la ochi ca lucreaza doar in jurul stadionului si gata, i-am facut pe sibieni. Noaptea trecuta, pe ploaie, s-a turnat asfalt, acum ies aburi pe Goga de nu vezi in fata masinii.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

Mai au TONE de containere si echipament in zona iscusitii de la CON-A???!!! Toata zona arata ca dupa explozie...NIMIC nu e cu adevarat finalizat!!!???
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Construcția arata foarte bine, păcat că e amplasată așa înghesuit, încât nu se pune in valoare latura estetica a clădirii. Oricum, nu fotbalul sibian, privatizat, merita o astfel de clădire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus