Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

FC Hermannstadt nu e singura echipă care va juca pe noul stadion: ”Vom avea o discuție cu doamna primar, deschidere există”

FC Hermannstadt nu e singura echipă care va juca pe noul stadion: ”Vom avea o discuție cu doamna primar, deschidere există”

După FC Hermannstadt, care a anunțat că în 10 decembrie va susține primul meci oficial pe noul Stadion Municipal din Sibiu, și echipa CS Comunal Șelimbăr își exprimă public interesul să joace partidele de acasă pe noua arenă.

Cornel Stănilă, directorul general al CS Comunal Șelimbăr, a declarat că există discuții cu autoritățile locale, urmând să aibă o întâlnire și cu primarul Astrid Fodor. Iar primele semnale sunt pozitive.

”Ne pregătim pentru ce urmează, important e să ajungem să jucăm pe Stadionul Municipal Sibiu din primăvară. Să facem o impresie bună și să ne pregătim pentru sezonul următor.

Vom avea o discuție cu doamna primar, au fost discuții și până acum, iar deschidere există. Mai departe, trebuie aprobată de Consiliul Local posibilitatea ca și alte echipe în afară de Hermannstadt să poată să joace pe Municipal. Din punctul meu de vedere, meciul cu Dinamo, de acasă, va fi jucat acolo”, a spus Cornel Stănilă la Metropola TV, conform Liga2.prosport.ro.

Dacă toate discuțiile vor decurge fără probleme, CS Comunal Șelimbăr va putea disputa pe Stadionul Municipal din Sibiu primul meci în etapa a 18-a a Ligii 2, împotriva echipei Dinamo București. Partida este programată în data de 4 martie 2023.

Anunțul vine în contextul în care Compania Națională de Investiții a demarat, încă din vara anuluilui 2020, construcția unui stadion nou Șelimbăr. Conform anunțului oficial, baza sportivă va avea un teren omologat de UEFA și Federația Română de Fotbal, cu 500 de locuri (care va beneficia de nocturnă) și un teren de dimensiuni mici, care va fi folosit și pentru alte sporturi. Toată investiția se ridică la peste 1.8 milioane de euro.

În acest moment CSC Șelimbăr ocupă locul 11 în Liga 2, cu 18 puncte acumulate după 14 etape.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Nicușor von Șorliken

Acum 1 an

Contra unei chirii serioase, poate veni sa joace si FC Favela Arhitecti 2012!
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

Și care-ar fi problema ta?
Raspunde

Sibi

Acum 1 an

cu 500 de locuri (care va beneficia de nocturnă)...poate 5000
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Nu , nu , 500 locuri , stirea e corecta!
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Asa ,asa , urmeaza Interstars2020 a d-lui pirt din liga 4 sa joace tot aici . Eu zic sa se joace in fiecare zi cate un meci ca sa facem praf gazonul si sa-l schimbam din 3 in 3 luni!
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Asta pt cine se intreaba de ce nu s-a construit stadionul cu CNI La Selimbar CNI nu e in stare sa faca un stadion mic de 2 ani. Bineinteles, la Turnu Magurele, pe vremea lui Dragnea , s-a putut.
Raspunde

Z

Acum 1 an

Stadionul asta nu s.a făcut ca să jucați voi tzurca pe el, este pentru festivaluri
Raspunde

Cu o conditie

Acum 1 an

Selimbar sa joace pe municipal doar daca se face alipirea "satului" Selimbar la orasul Sibiu ca si cartier al Sibiului cum s-a intamplat si cu Gusterita cu ani in urma.
Raspunde

Gruppo Valea Aurie FCH

Acum 1 an

Biletele pentru meciurile FCH sa nu fie mai mari de 7 lei, pentru că dragostea suporterilor sibieni se cam gată la suma asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus