Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Magazin Textile House – acum în Sibiu!

Magazin Textile House – acum în Sibiu!

Compania Textile House s-a extins în Sibiu cu un nou magazin tip second hand pe care îl găsim în Piața Mare, numărul 16, la parterul Casei Weidner. Scopul deschiderii magazinului este să facă accesibile oamenilor, din toate categoriile sociale, articole vestimentare de calitate, contribuind totodată la protecția mediului înconjurător prin acest tip de reciclare, care influențează în mod direct impactul industriei textile asupra mediului.

Dacă luăm în considerare faptul că, pentru producerea unui tricou, sunt necesari 2700 litri de apă, prin vânzarea a 20.457.265 articole in 2017, la nivel de companie, au fost salvați 57 de milioane de litri de apă.

Despre companie

Compania Textile House a fost fondată În anul 1996 ca o companie de sortare a textilelor. De atunci, compania se află în continua expansiune, având peste 1800 de angajați în Europa. În 2017 compania s-a mutat într-o nouă hală de 16.000 metri pătrați, unde, datorită tehnologiei, suntem capabili să sortăm 20.000 de tone de textile pe an. Compania a deschis primul magazin propriu în anul 2004, ajungând în 2022 la peste 170 de magazine în nouă țări din Europa Centrală și de Est și cu peste 1.800 de angajați.

În România, primul magazin a fost deschis în 2012, în Timișoara, dezvoltând un lanț de 25 de magazine pe parcursul acestor 10 ani, în principalele orașe din jumătatea de vest a țării.

Mai multe detalii Textile House găsiți pe site-ul www.textilehouse.ro și pe pagina noastră de facebook www.facebook.com/textilehouseromania/.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus