Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident la Hosman: A lovit o vacă și s-a răsturnat pe marginea drumului

Accident la Hosman: A lovit o vacă și s-a răsturnat pe marginea drumului

Un șofer de 42 de ani din Marpod a ajuns la spital, alături de alți doi bărbați care se aflau în mașină, după ce a lovit o vacă, iar autoturismul s-a răsturnat la marginea drumului, anunță IPJ Sibiu.

”Polițiștii rutieri din Agnita intervin la un accident produs pe DJ 106, in localitatea Hosman, unde un autoturism a lovit un animal (vacă) care se deplasa pe partea carosabilă.   Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Marpod, a acroșat vaca după care s-a răsturnat in afara părții carosabile”, anunță IPJ Sibiu.

Atât conducătorul auto, cat și alți doi bărbați, pasageri in autoturism, in vârsta de 32 si 36 de ani, din Marpod, au suferit vătămări corporale. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului, informează polițiștii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus