Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Needitat: programul patinoarului din Piața Mare

Needitat: programul patinoarului din Piața Mare

Patinoarul deschis în Piața Mare în cadrul Târgului de Crăciun atrage în fiecare seară sute de tineri și de copii care de abia au așteptat să își pună din nou patinele în picioare.

Patinoarul are un program bine definit, pe serii. Se deschide în fiecare zi la ora 10 și se închide la ora 22 iar seriile durează câte 90 de minute. Între serii gheața este curățată pentru ca următorii patinatori să se bucure din plin de o suprafață netedă. Pentru cei mai rezistenți, ultima serie a zilei este și cea mai lungă, durează două ore, până la ora de închidere.

Programul seriilor la patinoarul din Piața Mare

10:00 - 11:30

12:00 - 13:30

14:00 - 15:30

16:00 - 17:30

18:00 - 19:30

20:00 - 22:00

Cât costă accesul la patinoar?

Prețul unui bilet de acces la patinoarul din Piața Mare este de 20 de lei pentru fiecare serie. Dacă nu aveți propriul echipament, închirierea unei perechi de patine costă alți 20 de lei iar începătorii care au nevoie de sprijin pentru a se susține pe gheață pot închiria contra aceleiași sume și un delfin sau un pinguin. Este bine de știut că plata se poate face doar cash, patinoarul nefiind dotat cu POS pentru plata cu cardul. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Extrem de ieftin...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus