Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

„Așteptarea a luat sfârșit”. Săptămâna viitoare se deschide prima pârtie la Arena Platoș: program și prețuri

„Așteptarea a luat sfârșit”. Săptămâna viitoare se deschide prima pârtie la Arena Platoș: program și prețuri

„Așteptarea a luat sfârșit!”, anunță reprezentanții Arenei Platoș Păltiniș, care declară astfel deschiderea sezonului de iarnă 2022-2023.

Arena Platoș de la Păltiniș așteaptă iubitorii de ski la prima pârtie pe care o deschide în acest sezon - pârtia D.

„În acest weekend prelungit vă așteptăm să vă bucurați de zăpadă pe pârtia D, să beți o ciocolată caldă la apreski, iar dacă nu aveți echipament, nu-i nimic, avem noi suficiente în centrul de închirieri”, transmit reprezentanții stațiunii.

arena platos 2022-2023

Program de funcționare Arena Platoș:

Sezonul de iarnă 2022-2023 la Arena Platoș începe pe data de 30 noiembrie. Administratorii stațiunii au anunțat programul pentru primele zile:

30.11.2022 - 10.00 - 21:00
01.12.2022 - 10:00 - 21:00
02.12.2022 - 10:00 - 21:00
03.12.2022 - 09:00 - 21:00
04.12.2022 - 09:00 - 17:00

Reprezentnații resortului precizează că în funcție de condițiile meteo data de deschidere poate fi însă amânată.

Stațiunea Păltiniș este cea mai veche stațiune montană din țară, întemeiată în anul 1894 de către Societatea Carpatina Ardeleană a Turiștilor și este stațiunea montană climaterică situată la cea mai mare altitudine, 1442 metri.

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș și-a deschis pentru prima dată porțile în 2010. Resortul dispune de aproximativ 3.5 km de pârtii, împărțite pe diferite categorii de dificultate și nivel. 

Prețuri Arena Platoș. Păltiniș

Utilizarea pârtiilor la Arena Platoș Păltiniș se face în baza unui card skipass, achiziționat la fața locului. Cu acesta vizitatorul are dreptul să utilizeze toate mijloacele accesibile publicului pentru deplasarea pe pârtii. Există mai multe tipuri de skipass-uri: de zi, de nocturnă, de sezon, de puncte și de unică folosință.

Prețul skipass-ului este fix, nedivizibil, indiferent de numărul instalațiilor și/sau pârtiilor funcționale atât la momentul achiziționării cât și ulterior. Prețurile sunt diferite în funcție de zile și categorii:

preturi arena platos

preturi arena platos

preturi arena platos

preturi arena platos

Pârtii Arena Platoș

Precizăm că la Arena Platoș Păltiniș sunt șapte pârtii cu telescaun, teleschi sau benzi rulante cu instalații de nocturnă, grădiniță pe schiuri pentru cei mici, 2 școli de schi, pârtie de sănii, snowpark, zonă de food&drinks, 2 apreskiuri și cele mai spectaculoase evenimente sportive.

Pârtia D, care se deschide pe 30 noiembrie, are o capacitate a teleschiului de 500 de persoane pe oră. Aceasta funcționează și în nocturnă.

Cele mai lungi sunt pârtiile A („Platoș”) și B („Panorama Sibiului” și „Poiana Poplăcii”). Capacitatea fiecăreia este de 1.200 de persoane pe oră

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Mut că o lebădă.

Acum 1 an

Ce titluri bombastice!!!!!. N-a fost vorba de nici o așteptare . Este ceva normal , planificat de mult timp, și cineva vrea sa para acuma Fecioara Maria.
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

Scump! Schiul, ca si golful este un sport costisitor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus