Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Concert caritabil la Rășinari. Se strâng bani pentru o mămică diagnosticată cu neoplasm mamar

Concert caritabil la Rășinari. Se strâng bani pentru o mămică diagnosticată cu neoplasm mamar

Primăria Comunei Rășinari organizează în data de 11 decembrie un concert caritabil. Taxa de participare este 15 lei, iar banii vor merge către Elena, o mămică din Rășinari, diagnosticată cu neoplasm mamar.

Bazarul va avea loc la Căminul Cultural din Rășinari și va începe de la ora 16. Banii strânși vor merge către Elena Ion din Rășinari, mamă a trei copii, diagnosticată cu neoplasm mamar, care trebuie să se opereze urgent și are nevoie de 12.000 €.

Printre invitații concertului caritabil se numără Ansamblul de călușeri Rășinari, Robert Cetean, Aurelian Adam, Rodica Popa Comăniciu, Daria Mihai, Silvana Săvoiu, Doina Părăian, Victorina Stan, Iulian Hanea, Selena Guller, Ileana-Maria Roșu, Grupul Folcloric Doruri Sibiene și Grupul Mlădițe Sibiene.

În eveniment sunt implicate Școala Gimnazială Sava Popovici Barcianu și Școala Gimnazială Octavian Goga. Cine dorește să doneze o poate face și direct în contul Elenei:

RO19BTRLRONCRT0201423501

Ion Elena

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus