Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Ministrul Transporturilor anunță șase ofertanți pentru tronsonul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

Ministrul Transporturilor anunță șase ofertanți pentru tronsonul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

Șase oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu-Fagăraș, a anunțat ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Potrivit ministrului, printre companiile interesate de acest proiect se numără constructori și proiectanți din România, Turcia, Georgia și Ucraina. Tronsonul are 16,26 km, între Sâmbăta de Sus, Municipiul Făgăraș și Drumul de legătură cu DN1.

„Antreprenorii care vor câștiga contractul de 1,16 mld. de lei vor avea la dispoziție maximum 48 de luni (12 luni proiectare, 36 de luni execuție) pentru finalizarea lucrărilor”, a transmis Grindeanu.

Lungimea totală a Autostrăzii Sibiu – Făgăraș, atunci când va fi construită, ar urma să fie de 68 km, autoritățile precizând că urmează să fie finanțată din fonduri europene.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 889

Comentarii

2 comentarii

Alex

Acum 2 luni

Poate avem noroc să câștige Umbrărescu pe toate loturile.
Raspunde

Vlad

Acum 2 luni

Sau PORR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus