Miercuri,
29.11.2023
Parțial Noros
Acum
0°C

Două sate au rămas fără gaz joi dimineața, din cauza lucrărilor la autostrada Sibiu – Boița

Două sate au rămas fără gaz joi dimineața, din cauza lucrărilor la autostrada Sibiu – Boița

O conductă magistrală a fost avariată în dimineața zilei de joi de către muncitorii care lucrează la autostradă în zona satului Tălmăcel. Incidentul a dus la întreruperea furnizării gazelor naturale în două sate.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10:30, informează reprezentanții Delgaz Grid, potrivit cărora direct afectați sunt locuitorii satelor Tălmăcel și Boia. Alimentarea cu gaze naturale a celor două sate a fost sistată.

”Ca urmare a unor lucrări efectuate la autostrada A1, în extravilanul localității Tălmăcel, a fost avariată o conductă magistrală de gaze naturale administrată de către compania Transgaz, ceea ce a impus sistarea serviciului de distribuție a gazelor naturale în localitățile Tălmăcel și Boița din județul Sibiu. Delgaz Grid este pregătită să reia alimentarea cu gaze naturale în cele două localități după remedierea avariei de către Transgaz, cel mai probabil în jurul orei 18”, transmit reprezentanții companiei într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Reprezentanții companiei solicită locuitorilor din cele două sate să închidă toate focurile, iar după reluarea furnizării să supravegheze arderea timp de 30 de minute. ”În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, mai transmit reprezentanții companiei.

Sursa foto: captură video Ioan Adrian Gica

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus