Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

O rezoluție prin care se cere aderarea României la Schengen a fost adoptată de Consiliul ALDE Europe

O rezoluție prin care se cere aderarea României la Schengen a fost adoptată de Consiliul ALDE Europe

ALDE Europe a adoptat o rezoluție inițiată de USR prin care cere vot pozitiv cu privire la aderarea României la Schengen, transmit liderii partidului din România.

Consiliul ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe este partidul liberal european din care face parte USR alături de alte 60 de partied. Partidul a adoptat o rezoluție, inițiată de USR, prin care cere Consiliului JAI să voteze în favoarea aderării României la spațiul Schengen.

„Până la Consiliul ALDE de astăzi am pledat cauza României în întâlniri oficiale atât la Parlamentul European, cât și la Comisia Europeană sau în bilaterale cu partide membre ALDE Europe, alături de Președintele Cătălin Drulă, europarlamentarul Vlad Botoș și alți colegi din partid.

Întreaga familie liberală europeană susține acum România pentru aderarea la Schengen. Semnalul dat de cel mai reformist partid european este unul clar: acesta e momentul în care România trebuie să intre in Schengen”, a scris Dan Barna, vicepreședintele USR, pe pagina lui de facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus