Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Polițiștii sibieni caută o femeie în vârstă de 45 de ani. Dacă o recunoașteți, sunați la 112

Polițiștii sibieni caută o femeie în vârstă de 45 de ani. Dacă o recunoașteți, sunați la 112

O femeie în vârstă de 45 de ani din Turnu Roșu a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„În seara zilei de 5 decembrie a.c., un tânăr a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la aceeași dată a.c., în jurul orei 13,00, mama sa, RADU TEODORA LUMINIȚA, în vârstă de 45 de ani, a plecat de la domiciliu, din satul Turnu Roșu, comuna Turnu Roșu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, transmite IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 172 cm, greutate aproximativ 60 de kg, ochi căprui, față ovală, păr castaniu, lungime medie, purtat neglijent, constituție atletică.

La momentul plecării, femeia purta o geacă de culoare mov, pantaloni de culoare negru, ghete de iarnă de culoare verde si caciulă de culoare mov.

Semne particulare: femeia prezintă o cicatrice pe spate, în zona toracelui.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus