Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
17°C

70 de cadre didactice au participat la Cercul Pedagogic al învățătoarelor de la secția germană organizat la Slimnic

70 de cadre didactice au participat la Cercul Pedagogic al învățătoarelor de la secția germană organizat la Slimnic

În data de 9 decembrie, Școala Gimnazială nr.18 Sibiu a inițiat și organizat Cercul Pedagogic al Învățătoarelor de la secția germană, coordonat de inspector pentru învățământ primar și minorități naționale, prof. Claudia Kurmes. Responsabil de cerc a fost prof. Manuela Vrancea.

Cercul pegagogic a avut loc la Căminul cultural din Slimnic, motiv pentru care reprezentanții școlii mulțumesc primarului Aron-Adrian Nan pentru găzduire.

„Am avut bucuria de a împărtăși exemple de bune practici cu caracter creativ și colaborativ în comunitatea formată din 70 de cadre didactice din județul Sibiu. Atelierele de lucru au fost concepute pe baza unei povestiri de Crăciun, fiecare grupă de lucru primind sarcini diferite de rezolvat precum joc de rol, păpuși pentru degete, povestire cu instrumente muzicale, video, imagini și alte produse multimedia cu tematica Sărbătorilor de iarnă”, spun reprezentanții școlii. 

De asemenea, Școala Gimnazială nr. 18 a prezentat un material de valorificare a resurselor umane, materiale și de prezentare a evoluției sale, de la înființare până în prezent, cu scopul de a inspira și de a oferi un exemplu de creștere a calității educației. Cadrele didactice au beneficiat de un tur al cetății din Slimnic, coordonat de ghidul de turism Adela Dadu. Astfel, cadrul instituțional a alternat cu peisajul specific zonei transilvănene, în care se conserve vestigii ale trecutului medieval. Motto-ul acestui cerc a fost Auf dem Weg nach Weihnachten.
Echipa organizatoare a Școlii Gimnaziale Nr.18 Sibiu a fost formată din director prof. Rodica Tănasie, înv.Cristina Oltean, Ramona Christine Samu, prof. Alexandra Canciu, prof. Liana Butoi și prof. Andreea Albu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2476

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus