Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

AJVPS Sibiu: Promoție cu 80 lei permisul de pescuit pe anul 2023 pentru pensionari

AJVPS Sibiu: Promoție cu 80 lei permisul de pescuit pe anul 2023 pentru pensionari

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu a început săptămâna aceasta eliberarea permiselor de pescuit valabile pentru anul 2023.

Cu această ocazie, AJVPS Sibiu oferă și o reducere pescarilor sibieni care aleg să-și vizeze permisul până în data de 15 ianuarie.

Astfel, pensionarii și copiii cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani vor putea pescui pe râul Olt și alte ape din județul Sibiu dacă achită 80 de lei. Celelalte categorii de pescari trebuie să achite suma de 150 de lei pentru a putea pescui legal în 2023 în județul Sibiu.

”Acesta este un preț special cu care întâmpinăm pescarii în perioada sărbătorilor, valabil până la data de 15 ianuarie. Iubitorii pescuitului și naturii din județul nostru trebuie să aibă în vedere că din banii colectați reușim să asigurăm paza Oltului pe tot parcursul anului, în condițiile în care totul s-a scumpit, de la combustibili și energie până la salarii. Suntem singurii din județ care apărăm apele de braconieri”, a declarat pentru Turnul Sfatului Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu.

AJVPS Sibiu: Braconier din Vâlcea prins cu peste 200 de kg de pește pe Olt

Sibienii interesați să-și vizeze permisele de pescuit o pot face fie la sediul asociației din strada Constituției, nr. 23, bl. 20 – telefon: 0728 138 161, fie la sediul din Mediaș, strada Virgil Madgearu, nr. 1 – telefon: 0735 020 338.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Elias

Acum 1 an

Oare în 2023 vom avea parte de aceleași abuzuri că și în 2022?Mai precis în zona Sărata Colun,cei care au exploatat brațul vechi al Oltului,vor interzice din nou accesul pescarilor la râul Olt sub pretextul că e proprietate privată?Sa nu mai spunem că în ordinul de prohibiție pe 2023 apare din nou că acest brat secundar e numit zona de refacere piscicola?Poate ar trebui sa investigați acest aspect pe lângă abuzurile celor de la balastiera din zona, daca tot sunteți prezenți la orice solicitare Ajvps Sibiu.Legea spune că nu ai voie sa îngrădești accesul la Olt,cu atât mai puțin să declari că deții terenul care se intindepana in apa .
Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 an

De ce faceți publicitate jafului asociației lui stoicescu, nerecunoscută de ANPA? Alba - 100 RON, Vâlcea 80 RON, pe autostradă ajungi la Vinț sau Câineni mai repede ca la Avrig. Și nu ți se încurcă firele în plasele protejaților lui stoicescu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus