Joi,
01.06.2023
Ploi Moderate
Acum
21°C

DSP Sibiu devine centru de vaccinare pentru noul vaccin COVID-19

DSP Sibiu devine centru de vaccinare pentru noul vaccin COVID-19

Ministerul Sănătății a publicat lista centrelor de vaccinare în care se administrează noul vaccin COVID-19 (COMIRNATY ORIGINAL / OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech). Astfel, în județul Sibiu, oamenii care doresc se pot vaccina la sediul Direcției de Sănătate Publică Sibiu. 

Reprezentanții ministerului anunță că vaccinul este adaptat pentru a oferi o protecție mai largă față de tulpina originală și față de subvariantele Omicron BA.4 și BA.5. Cu el se pot vaccina toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, cărora li s-a administrat schema primară de vaccinare împotriva COVID-19 cu cel puțin 3 luni înainte.

Autoritățile spun că vaccinul oferă protecție împotriva complicațiilor și formelor grave ale bolii. Noul vaccin împotriva COVID-19 este disponibil în centrele de vaccinare și, la cerere, la medicii de familie. 

Pe lista publicată de minister, în județul Sibiu apare ca Centru de vaccinare împotriva COVID-19, Direcția de Sănătate Publică, situată pe Strada Barițiu Nr. 3. Programul este de luni până vineri între orele 12.00 - 19.00. Pentru informații puteți suna la numărul de telefon 0269.210.071 sau puteți scrie pe adresa de e-mail secretariat@dspsibiu.ro. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Vdcz

Acum 5 luni

https://www.google.com/ https://www.google.com/ https://www.google.com/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus