Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
1°C

Dan Barna, vicepreședinte USR: Sărbători liniștite. Crăciun Fericit!

Dan Barna, vicepreședinte USR: Sărbători liniștite. Crăciun Fericit!

Crăciun Fericit și un An Nou bun, cu realizări pentru suflet și gând.

Vă doresc multă sănătate, Sărbători liniștite și pline de clipe magice alături de familie, prieteni și toți cei dragi vouă, inspirație necon enită și multe împliniri pe plan personal și profesional în Anul 2023.

Aceaste zile de sărbătoare să le petreceți în tihnă și să vă reîncărcați cu energie și emoții bune pentru Noul An. Este o perioadă mult așteptată de cei mai mulți dintre noi pentru că reușim să le fim alături celor dragi, celor de acasă, pentru că ne conturăm obiectivele pentru anul 2023. Vă doresc să aveți bucurii și multe reușite.

Vreau, din nou, să vă mulțumesc vouă tuturor oamenilor buni care, în acest an plin de greutăți și încercări pentru români, dar și pentru vecinii noștri din Ucraina, ați făcut aproape imposibilul să-i ajutați pe cei care aveau nevoie de orice fel de sprijin. Ați dovedit încă o dată, nu doar voi sibienii ci și toți românii, că unitatea și solidaritatea noastră există în momente grele. Nu ați stat deoparte și sunteți extraordinari.

Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Crăciun Fericit!

La mulți ani!

Dan Barna,

Vicepreședinte Camera Deputaților

Vicepreședinte USR

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Troll E. Buzu

Acum 1 an

Pilozitate faciala "checked". Daca mai pune si cateva kile in plus o sa fie fix sosia celui care l-a ghidat din umbra in procesul de deturnare si prabusire a USR. Personajul care s-a folosit de partid pentru a ajunge usor intr-o pozitie caldutza de parlamentar UE.

Raspunde

Emil

Acum 1 an

fara penali necuratati de bube in functii publice si de securitate, exceptie seful USR.
Raspunde

L

Acum 1 an

Nu te poti abtine groparule...:(
Raspunde

Un cetatean atent si ingrijorat

Acum 1 an

Mai traiesti, cioclule?
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Sibian de-al vostru :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus