Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vremea se va încălzi uşor până pe 1 ianuarie. Probabilitate mare de precipitaţii spre sfârșitul anului

Vremea se va încălzi uşor până pe 1 ianuarie. Probabilitate mare de precipitaţii spre sfârșitul anului

Vremea se va încălzi uşor în toată ţara până pe 1 ianuarie 2023, după care temperaturile vor începe să scadă, iar probabilitatea de precipitaţii este mai ridicată în intervalul 27-31 decembrie şi după 4 ianuarie, conform estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 26 decembrie 2022 - 8 ianuarie 2023.

În Transilvania, la începutul primei săptămâni, valorile termice vor fi în scădere până la medii ale maximelor de 3 grade şi ale minimelor în jurul a -5 grade. Până în data de 1 ianuarie, vremea se va încălzi din nou şi, în medie, valorile diurne vor ajunge la 9...10 grade, iar cele nocturne la 2...3 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendinţa de scădere spre medii regionale ale maximelor de 4...5 grade şi ale minimelor în jurul a -2 grade.

Probabilitatea de precipitaţii slabe va fi relativ ridicată în zilele de 27, 28 şi 31 decembrie şi după data de 4 ianuarie, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus