Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Biblioteca Astra: Cursuri de limba engleză gratuite pentru tinerii care lucrează în domeniul afacerilor. Înscrierile se fac până în 20 ianuarie

Biblioteca Astra: Cursuri de limba engleză gratuite pentru tinerii care lucrează în domeniul afacerilor. Înscrierile se fac până în 20 ianuarie

American Corner Sibiu și Biblioteca Județeană ASTRA în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, organizează cursul Business English for Young Professionals, o inițiativă susținută financiar de Ambasada S.U.A. în România, prin intermediul programului de granturi destinate spațiilor americane. Business English for Young Professionals are drept scop principal predarea și învățarea limbii engleze. Cursul promovează  valori lingvistice, culturale și democratice comune reprezentative pentru lumea contemporană, fiind o oportunitate pentru cei care doresc să evolueze în mediul în care activează din punct de vedere profesional.

Business English for Young Professionals se adresează tinerilor profesioniști din domeniul afacerilor, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, al căror nivel de cunoaștere a limbii engleze este intermediar (B1). Cei care doresc să comunice eficient și corect în limba engleză, în situații multiple de comunicare, în mediul în care își desfășoară activitatea sunt invitați să ia parte la acest curs. Aceștia beneficiază de îndrumarea atentă a unor profesori de specialitate și de utilizarea celor mai bune metode de predare a limbii engleze pentru afaceri, având la dispoziție numeroase materiale imprimate sau în format digital, toate reunite în spațiul ospitalier al American Corner Sibiu.

„Tematica bogată a cursului include numeroase teme de specialitate: cultura organizațională și structura organizației, tehnologia în afaceri, resursele umane, managementul calității, strategii de marketing, managementul relațiilor cu clienții, finanțe și contabilitate, strategii de negociere, învățare și luarea deciziilor la nivel organizațional. În egală măsură, sunt cuprinse numeroase exerciții de conversație, ascultare, lectură și redactare, gramatică și vocabular necesare îmbunătățirii nivelului de cunoaștere a limbii engleze în domeniul afacerilor”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cursul este gratuit și se desfășoară în perioada ianuarie - mai 2023, pe parcursul a trei module (60h). Un modul cuprinde 5 săptămâni, săptămânal fiind prevăzute 2 cursuri x 2h fiecare. Evaluarea are loc periodic, în funcție de tematica aleasă. Primul curs include testarea inițială a  competențelor lingvistice de limba engleză ale participanților. Programul fiecărui modul se stabilește de comun acord cu cadrele didactice implicate.

Înscrierile se fac pe adresa: american.corner[at]bjastrasibiu.ro  

Termen limită de înscriere: 20 ianuarie 2023

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Yak

Acum 2 luni

Altă propagandă indirectă la Fuego? Trăim un timp de împliniri mărețe. Trăiască peneleul conducător al "culturii" hermannstadt-iene.
Raspunde

Realistul

Acum 2 luni

Gratis, mama soacra?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus