Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
18°C

Ministrul Agriculturii, despre asigurarea României cu pâine în 2023

Ministrul Agriculturii, despre asigurarea României cu pâine în 2023

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat în cadrul unui interviu pentru Antena 3 că anul 2022 a fost cel mai greu an pe care l-a avut agricultura românească.

„În cei 54 de ani de activitate, nu a fost un an mai greu ca acesta. Anul 2022 a fost cel mai greu an din activitatea mea, un an extraordinar din punct de vedere climatic. Un an cu foarte multe probleme”, a explicat Petre Daea.

„Avem semănat la această dată, pus în sol, peste 2 milioane de hectare de grâu, ceea ce înseamnă că pâinea pentru România este asigurată. Aceasta este suprafața critică, care ne asigură în orice condiții. Pâinea noastră tot timpul a fost a noastră și am dat și la alții”, a mai spus ministrul Petre Daea despre situația actuală cu privire la culturile de toamnă, citat de agrointel.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Cum e turcu-i si pistolu!

Acum 4 luni

mai fratilor, asta e articol? autorul e jurnalist? Doamne feri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus