Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Teatrul Gong dă startul evenimentelor pentru anul 2023. Ada Milea, printre artiștii spectacolului din acest weekend

Teatrul Gong dă startul evenimentelor pentru anul 2023. Ada Milea, printre artiștii spectacolului din acest weekend

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” anunță că seria evenimentelor din acest an se va deschide printr-un spectacol cu muzică de teatru, alături de Ada Milea, Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman. „Concert’n 4” va fi prezentat duminică, 15 ianuarie, de la ora 17:00.

„Începem anul în forță cu 27 de evenimente, printre care și acest concert surpriză, dedicat Zilei Culturii Naționale. În 2022, am fost norocoși să avem alături un public entuziasmat reușind să organizăm împreună 270 de reprezentații și 160 de ateliere pentru copii, o performanță la nivel de național! Prin aceste activități organizate de-a lungul anului atât pentru copii, dar mai ales pentru adolescenți, încercăm să subliniem importanța educației pentru democrație și drepturile omului, ca spirit cultural al progresului lumii din jurul nostru. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu, într-un comunicat de presă.

Nici muzică, dar nici teatru, sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico – triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât! Concertul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani.

Costul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele vor fi puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, începând de mâine, 10 ianuarie, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, începând cu 11 ianuarie, de la ora 10:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus