Joi,
01.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Două femei au murit în Sibiu din cauza virusului SARS CoV-2. Ambele aveau peste 80 de ani

Două femei au murit în Sibiu din cauza virusului SARS CoV-2. Ambele aveau peste 80 de ani

Sibiul înregistrează alte două noi decese provocate de virusul SARS CoV-2. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Sibiu este vorba despre două femei.

Citește și: „Bărbat de 87 de ani, mort de Covid la Sibiu. 3 persoane sunt internate la ATI”

Unul dintre decese s-a produs sâmbătă, 14 ianuarie, pe Secția ATI atunci când o femeie de 89 de ani a pierdut lupta cu acest virus, iar cel de-al doilea duminică, 15 ianuarie, tot pe ATI, o femeie de 81 de ani. Ambele persoane erau vaccinate.

În acest context, județul Sibiu a ajuns la un total de 1951 de persoane care au murit de la începutul pandemiei de COVID-19.

Luni, 16 ianuarie, au fost anunțate patru noi cazuri de COVID-19. Pe secțiile roșii ale spitalelor din județul Sibiu sunt internate 18 persoane dintre care patru se află în stare gravă, fiind internate pe secția ATI.

În ceea ce privește testarea pentru depistarea acestui virus, ultima raportare arată că au fost făcute 156 de teste dintre care 16 au fost RT PCR și 140 Rapid Antigenic.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus