Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Șoferul unui microbuz de marfă beat, oprit de polițiști după ce a fost înregistrat de radar cu viteză

Șoferul unui microbuz de marfă beat, oprit de polițiști după ce a fost înregistrat de radar cu viteză

Un șofer al unui microbuz de marfă a fost prins de radar circulând cu o viteză cu 20 de km mai mare decat cea legal admisă pe acel tronson de drum. Când a fost oprit de polițiști, aceștia au constatat că bărbatul era și beat, testarea sa alcoolscopică indicând un rezultat de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 11,30, pe DJ 105F, Valea Avrigului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit un microbuz transport marfă al cărui conducător fusese înregistrat de dispozitivul radar circulând cu viteza de 80 de km/h pe un tronson de drum cu limită de viteză maximă admisă de 50 km/h,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Poplaca, testarea sa alcoolscopică indicând un rezultat de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii avrigeni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, pentru încălcarea regimului legal de viteză și pentru faptul că nu a avut asupra sa documentele personale, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei și 3 puncte de penalizare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus